Menu

10 voorzorgsmaatregelen die u moet nemen voordat u Kapsels bijwoont Lang Haar Hoog Voorhoofd

10 voorzorgsmaatregelen die u moet nemen voordat u Kapsels bijwoont Lang Haar Hoog Voorhoofd – Kapsels Lang Haar Hoog Voorhoofd

‘Botox, dat heb je toch helemaal nog niet nodig?’ vragen mijn collega’s wanneer ik zeg dat ik eerder weg moet voor een botoxdate met Velthuis kliniek aan de Laarderhoogtweg in Amsterdam. Om over hun gelaatstrekken nog maar te zwijgen.

Wanneer is botox wél nodig?
Toch brengt die vraag mij wel op het volgende. Want wat is dan wel de leeftijd waarop iemand het nodig heeft? En wat is tegenwoordig eigenlijk het verschil tussen botox, je haar verven en iedere dag make-up dragen? Is dat wel écht nodig?

Een nieuw kapsel of een nieuw voorhoofd
Op een doordeweekse avond heb ik een afspraak voor een paar spuitjes botox. Ik vraag Drs. Myrthe Hartgers wat zij mij zou adviseren. Ik moet van haar goed in de spiegel kijken, terwijl ze mij complimenten geeft. “Heb je het nodig? Nee,” zei ze. Ik heb wel een lichte fronsrimpel wat zij ook ziet en daarom adviseert ze me een mini botox voor mijn voorhoofd frons. 

Een beetje zoals bij de kapper, die je adviseert je uitgroei bij te werken. Iets wat je eigenlijk al weet en graag wil, maar waarvan het fijn is om het even ter bevestiging te horen. 

Kraaienpootjes
Dan begin ik over mijn kraaienpootjes. Niet per se mijn grootste irritatie, maar als ik hier nu toch ben.. Dit komt een beetje neer op het knippen van laagjes in je nieuwe kapsel. De puntjes op de ‘i’.

Zweethandjes
Ik geef toe. In de kappersstoel zit ik toch wat relaxter dan in die behandelstoel bij de kliniek. Zweethandjes krijg ik er van. Zeker als de arts mij vertelt dat er geen verdoving aan te pas komt. Maar de pijn valt mee. Binnen een kwartier is

11 Short Shaggy, Spiky, Edgy Pixie Cuts and Hairstyles | Pinterest ...

11 Short Shaggy, Spiky, Edgy Pixie Cuts and Hairstyles | Pinterest …

Het juiste kapsel voor jouw gezicht - Libelle

Het juiste kapsel voor jouw gezicht – Libelle

Kapsels voor fijn haar: creëer voller haar | NIOXIN

Kapsels voor fijn haar: creëer voller haar | NIOXIN

Haar stijl 2015

Haar stijl 2015

kapsels groot voorhoofd

kapsels groot voorhoofd

Vlecht op voorhoofd

Vlecht op voorhoofd

Herkenbaar: 13 dingen die IEDERE vrouw met een groot ...

Herkenbaar: 13 dingen die IEDERE vrouw met een groot …

Hoog opgestoken kapsels

Hoog opgestoken kapsels

Kapsels voor lang gezicht

Kapsels voor lang gezicht

Kapsels Oudere Mannen - Kapsels Mannen 2015

Kapsels Oudere Mannen – Kapsels Mannen 2015

Kapsels pony halflang

Kapsels pony halflang

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *