Menu

15 Belangrijkste risico’s van aanwezig haar Bruin Verven Over Blond

15 Belangrijkste risico’s van aanwezig haar Bruin Verven Over Blond – Haar Bruin Verven Over Blond

Feyenoord-verdediger Jerry St. Juste trok onlangs de aandacht door met een paars kapsel te spelen tegen FC Utrecht. De 21-jarige rechtsback was, vooral op social media, het mikpunt van spot, maar vindt zelf alle ophef schromelijk overdreven.

St. Juste gaat elke week naar de kapper, vertelt hij aan Voetbal International. “Joh, ik heb mijn haar blond gehad, grijs, zilver en ik hoorde er niemand over”, aldus de international van Jong Oranje, die ditmaal door de kapper gevraagd werd of hij een paarse coupe zag zitten. “Ik zei: oké, doe maar. Nou, de kapper deed het en ik ging weer naar huis, op de bank liggen, voetbal kijken, mijn rust pakken voor de wedstrijd van de volgende dag. Ik was het eigenlijk alweer vergeten, dat ik met een paars kapsel rondliep.”

Zijn medespelers van Feyenoord keken er nauwelijks van op. “Hé, paars! Ach, dat is gewoon Jer z’n ding, cool. Het is zoals ik ben. Ik zie er graag verzorgd uit, zoals ík dat mooi vind”, laat de verdediger weten. “Jassen, broeken, schoenen; ik combineer van alles met elkaar en dat conflicteert soms misschien met wat gangbaar is.” St. Juste hoopt hiermee een voorbeeld voor anderen te zijn. “Ik vind het gewoon wel belangrijk dat mensen kunnen zijn hoe ze zich voelen, hoe ze wíllen zijn.”

“Heb ik er nog iets mee bereikt”
Dit zou vooral bij kinderen het geval moeten zijn, vindt St. Juste. “Daar is hoe je eruitziet heel vaak een item, ben je anders dan anderen kun je zo maar worden gepest. Misschien putten zij wel zelfvertrouwen uit mijn paarse coupe.

Haar bruin verven over blond

Haar bruin verven over blond

Haar Verven Met Lush Henna Haarkleuring » beautyonthefarm

Haar Verven Met Lush Henna Haarkleuring » beautyonthefarm

Kastanjebruin haar verven

Kastanjebruin haar verven

Hoe haal ik een gele gloed uit mijn haar? - Phoenix

Hoe haal ik een gele gloed uit mijn haar? – Phoenix

25+ beste ideeën over Blond Haar Kleuren op Pinterest ...

25+ beste ideeën over Blond Haar Kleuren op Pinterest …

Blond haar zwart verven

Blond haar zwart verven

Blond rood haar

Blond rood haar

Hoe verf je je eigen haar van bruin naar blond en andersom? - Goya ...

Hoe verf je je eigen haar van bruin naar blond en andersom? – Goya …

Blond rood haar

Blond rood haar

Review|Cameleo Kleurshampoo. – Shoppingsarah

Review|Cameleo Kleurshampoo. – Shoppingsarah

Hoe verf je je eigen haar van bruin naar blond en andersom? - Goya ...

Hoe verf je je eigen haar van bruin naar blond en andersom? – Goya …

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *