Menu

15 Twijfels over Asymmetrisch Kapsel Kort moet u verduidelijken

15 Twijfels over Asymmetrisch Kapsel Kort moet u verduidelijken – Asymmetrisch Kapsel Kort

Hét nieuws in de wereld van de royals kwam deze week als een verrassing: Meghan Markle reikte een onaangekondigd een award uit tijdens de The British Fashion Awards. Er was heel wat te doen rond haar verschijning, want zo zou ze het koninklijke protocol hebben gebroken door donkerkleurige nagellak te dragen. Normaal worden enkel neutrale tinten toegestaan.

Asymmetrisch kapsel 2016

Asymmetrisch kapsel 2016

LEES OOK. Meghan Markle omzeilt stiekem moderegel tijdens The Fashion Awards

En er viel ook iets te zeggen over haar Givenchy-jurk met asymmetrische schouderlijn. De Deense kroonprinses Mary droeg immers een heel gelijkaardige creatie in 2010, toen ze op bezoek was in Duitsland. Nog meer gelijkenissen met haar: ze poseerde op bijna identiek dezelfde manier als Markle, toen ze zwanger was van haar tweeling prinses Josephine en prins Vincent. Op dat portret droeg ze een rode jurk met asymmetrische schouder.

Het lijkt erop dat de jurk met deze halslijn in adellijke kringen aan populariteit wint. De Nederlandse koningin Máxima, steeds mee met de laatste trends, droeg eerder deze week ook zo’n exemplaar tijdens een staatsdiner voor Kaapverdië. Zij ging voor een oranje creatie van de Nederlandse ontwerper Claes Iversen en werkte deze elegant af met een broche en bijpassende juwelen.

Meghan Musical

Foto S Van Korte Asymmetrische Kapsels Pittig Kort Asymmetrisch ...

Foto S Van Korte Asymmetrische Kapsels Pittig Kort Asymmetrisch …

Nog op zoek naar iets om te bekijken op nieuwjaarsdag? De BBC pakt op 1 januari uit met een korte musical over Meghan Markle. Die kadert in de reeks ‘15 Minute Musical’, die eerder ook al over de Britse premier Theresa May ging. De focus zal op de aankomende geboorte van de nieuwe royal baby liggen en hoe die het leven van Meghan en prins Harry zal veranderen in 2019.

De huidige zwangerschap heeft Meghan Markle trouwens niet veranderd. Dat zei haar goede vriendin, tennisster Serena Williams, aan entertainmentblad People tijdens de lancering van haar kledingmerk Serena in Miami. “Als ik haar vraag hoe het met haar gaat, dan vraagt ze eerst hoe het met mij gaat. Ze is ontzettend lief. Ik zeg altijd dat ze moet ophouden met zo lief te zijn omdat ze zwanger is en de hormonen door haar lijf gieren. Maar ze is altijd al lief geweest”, klinkt het. Die uitspraak staat loodrecht tegenover de andere verhalen over haar karakter die de voorbije weken opdoken in de media.

De vloek van Kate Middleton

Nog wat meer over kledij gesproken… Het lijkt wel of er nu een vloek rust op de merken waar de hertogin van Cambridge in het verleden vaak voor koos. Het probleem is dat veel labels, ondanks een eerdere boost in de verkoopcijfers dankzij Kate Middleton, nu bijna failliet gaan. Een daarvan is het Britse L.K.Bennett, waar de royal veel kortere jurkjes van heeft hangen. Het bedrijf leed het voorbije jaar maar liefst 5,9 miljoen euro verlies. Dat meldt TV Familie. Als de omzet het komende jaar niet verbetert, ziet de toekomst van het luxemerk er heel somber uit. Het Ierse Orla Kiely heeft zich onlangs failliet laten verklaren, ondanks hun beroemde fan. Andere merken die eerst genoten van de stijgende verkoopcijfers dankzij de brunette en nu grote verliezen lijden: Issa (bekend van Kate’s blauwe verlovingsjurk), Alice Temperley (waar ze shopt als ze naar een gala moet) en Hobbs. Een duidelijke verklaring voor het verlies van de merken is er niet.

Asymmetrisch kort bob kapsel discount coupons codes for jabong

Asymmetrisch kort bob kapsel discount coupons codes for jabong

Een van de mooiste beelden van de week kwam van Kate Middleton, die met haar voltallige gezin op een nieuw kerstkaartje staat.

LEES OOK. “Queen en Kate Middleton zitten samen om ruzies te vermijden”

Ook in Monaco zijn ze al in de kerststemming. Daar hebben prins Albert en prinses Charlene afgelopen donderdag een aantal inwoners een kerstcadeau geschonken. Het paar laat zich elk jaar van een barmhartige kant zien tijdens de traditionele uitdeelactie in het kader van een goed doel: het Rode Kruis.

Deze week had het vorstenpaar trouwens nog meer redenen om te vieren. De tweeling prins Jacques en prinses Gabriella werden op maandag vier jaar en kregen voor de gelegenheid een feestje, volledig in het thema van hun favoriete superhelden. De foto’s op de Instagrampagina van hun Zuid-Afrikaanse mama tonen dat het decor voor de party weelderig was aangekleed. “Bedankt aan de brandweermannen voor hun bezoekje”, schreef ze erbij.

Asymmetrisch kapsel lang haar

Asymmetrisch kapsel lang haar

“Such fun at our party! Thank you to our firemen for the surprise visit! Our True Heroes.” Prince Jacques and Princess Gabriella turn 4 today.

A post shared by HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene) on Dec 10, 2018 at 7:17am PST

Tot slot: over naar de pasgetrouwde prinses Eugenie. Zij heeft haar halflange, lichtbruine lokken een make-over gegeven. Voortaan heeft ze een sluik, donkerbruin kapsel. Bijna zwart, zelfs. “Perfect voor de donkere wintermaanden”, moet ze gedacht hebben.

Collectie Asymmetrisch Kapsel Kort Pittig - 15kapsels.info

Collectie Asymmetrisch Kapsel Kort Pittig – 15kapsels.info

Korte kapsels en haarsnitten. De haarcoupes van Saskia de ...

Korte kapsels en haarsnitten. De haarcoupes van Saskia de …

Pittig kort asymmetrisch kapsel

Pittig kort asymmetrisch kapsel

Kapsels Kort Asymmetrisch

Kapsels Kort Asymmetrisch

Galerij Van Asymmetrisch Kapsel Lang Met N Kant Kort En - kinaresor.info

Galerij Van Asymmetrisch Kapsel Lang Met N Kant Kort En – kinaresor.info

Asymmetrische Korte Kapsels 2018 Kort Haar Asymmetrisch ...

Asymmetrische Korte Kapsels 2018 Kort Haar Asymmetrisch …

Is Korte Asymmetrische Kapsels 15 | Kapsels Halflang Haar

Is Korte Asymmetrische Kapsels 15 | Kapsels Halflang Haar

Mijn nieuwe kapsel: Kort en asymmetrisch - Ceetje

Mijn nieuwe kapsel: Kort en asymmetrisch – Ceetje

15 Advies Dat Je Moet Luisteren Voordat Je Aan Asymmetrisch

15 Advies Dat Je Moet Luisteren Voordat Je Aan Asymmetrisch

Pin van Lea Mølgård Ahm op Hår | Pinterest - Kapsels, Korte kapsels ...

Pin van Lea Mølgård Ahm op Hår | Pinterest – Kapsels, Korte kapsels …

Asymmetrische korte kapsels

Asymmetrische korte kapsels

Kort en praktisch assymetrisch kapsel

Kort en praktisch assymetrisch kapsel

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *