Menu

15 voorzorgsmaatregelen die u moet nemen voor het bijwonen van Kapsels 2018 Dames Halflang Haar

15 voorzorgsmaatregelen die u moet nemen voor het bijwonen van Kapsels 2018 Dames Halflang Haar – Kapsels 2018 Dames Halflang Haar

Het aantal modellen met korte kapsels op de fashion catwalks is altijd op één hand te tellen, maar ze zijn er wel! Het zijn juist die modellen die zich van de massa onderscheiden. Denk aan modellen als Taja Feistner of Ruth Bell. Wij zochten de mooiste korte kapsels van de catwalks voor je uit. Reken maar dat deze haarcoupes volgens de allernieuwste mode zijn geknipt.

Het boeiende van korte kapsels is dat ze je meeslepen in een kapselproces. Dit proces is zo heel anders dan bij lang haar. Daar zit niet veel verandering in. Het blijft meestal bij bijpunten. Maar heb je eenmaal een ‘mind set’ voor kort(er) haar, dan weet je eigenlijk niet waar het gaat eindigen (ook omdat zo’n mind set vaak gepaard gaat met een innerlijke drang naar verandering).

Gewoonlijk begin je met een iets korter kapsel – bijna niemand gaat van lang haar naar gemillimeterd – en als je eenmaal de smaak te pakken hebt, kan dat wel eens steeds korter worden. Maar er komt een moment waarop je weer naar langer haar gaat verlangen. Dan maak je een omgekeerd proces door met allerlei groeifases waar je kapper en jij heel creatief mee kunnen omgaan.

Qua kapsel trends nog het volgende. De ‘rattenkopjes‘ van een paar seizoenen geleden zijn inmiddels passé. Dat is begrijpelijk, want laten we eerlijk zijn, alleen die meisjes en vrouwen die deze haarstijl in het DNA hebben zitten, zullen met zo’n super kort kapsel goed wegkomen.

Gelukkig zijn er ook heel veel andere korte kapsels die zich wél gemakkelijk laten dragen en die ook best vrouwelijk zijn. De trend op dit moment

Hoe ik mijn eigen haar Kapsels 10 | Kapsels Halflang Haar

Hoe ik mijn eigen haar Kapsels 10 | Kapsels Halflang Haar

Korte dames kapsels 10. Zit jouw nieuwe korte kapsel erbij ...

Korte dames kapsels 10. Zit jouw nieuwe korte kapsel erbij …

Lang Haar Kapsels 2018 OJ73 | Belbin.Info

Lang Haar Kapsels 2018 OJ73 | Belbin.Info

Halflange Kapsels 2018 voor Heren en Dames | Kapsels 2017 ...

Halflange Kapsels 2018 voor Heren en Dames | Kapsels 2017 …

Korte kapsels voor rond gezicht 2017 - YouTube

Korte kapsels voor rond gezicht 2017 – YouTube

10 Halflange Kapsels Dames Trendy Halflang Haar In Laagjes YouTube ...

10 Halflange Kapsels Dames Trendy Halflang Haar In Laagjes YouTube …

10 Onconventionele Kennis Over Halflang Haar Dames Die Je

10 Onconventionele Kennis Over Halflang Haar Dames Die Je

Kapsels halflang haar dames 2018

Kapsels halflang haar dames 2018

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *