Menu

5 dingen die u waarschijnlijk niet wist over Korte Kapsels Mannen 2019

5 dingen die u waarschijnlijk niet wist over Korte Kapsels Mannen 2019 – Korte Kapsels Mannen 2019

Zin in een kort kapsel? Misschien durf je een pixie cut aan. Toen ik fashion model Sarah Allick (uit Lincoln, Nebraska) tijdens de Fashion Week voor zomer 2019 (alweer!) tegenkwam, was ik op slag verliefd op haar korte kapsel. Sarah was zo lief om een rondje voor mijn camera te draaien zodat ik haar pixie cut van alle kanten kon fotograferen. En zodat de lefhebbers onder jullie de foto’s van haar beeldige korte kapsel kunnen meenemen naar de kapper. Misschien wel goed om te weten is, is dat Sarahs haar van nature krult. Maar ook zonder krul is een pixie cut super cool!

Pixie cuts blijven de gemoederen bezighouden. Dit klassieke kapsel dat bekend werd dankzij celebs als Audrey Hepburn, Mia Farrow, Emma Watson, Winona Ryder en later in de tijd ook door modellen als Cara Delevingne blijft zijn aantrekkingskracht behouden.

‘Vind je het mooi?‘ vroeg Sarah me. ‘Super!‘, zei ik. ‘Laat het dan ook zo knippen!‘, adviseerde ze enthousiast. ‘Ik dacht dat het me helemaal niet zou staan, maar nu ben ik er ontzettend blij mee‘, voegt ze eraan toe. Het staat haar inderdaad fantastisch maar als ik mezelf met zo’n kort kapsel probeer voor stellen, lukt dat niet. Ik weet niet of ik het ooit zal aandurven. Toch heeft een kort kapsel als een pixie een heleboel voordelen.

Korte kapsels 2018 mannen

Korte kapsels 2018 mannen

Herenkapsels zomer 11 • Trendheads magazine • persoonlijke ...

Herenkapsels zomer 11 • Trendheads magazine • persoonlijke …

Populair Tondeuse Kapsels Vrouwen @HW11 – Aboriginaltourismontario

Populair Tondeuse Kapsels Vrouwen @HW11 – Aboriginaltourismontario

De Beste Ideeen Korte Kapsels Vrouw | Top Kasels Mannen

De Beste Ideeen Korte Kapsels Vrouw | Top Kasels Mannen

11 vrouwelijke korte “pixie look” kapsels die echt nooit uit de mode ...

11 vrouwelijke korte “pixie look” kapsels die echt nooit uit de mode …

Haarstijlen Mannen Top 11 Mooiste Kapsels Pyxie Nl - tricetirisad.me

Haarstijlen Mannen Top 11 Mooiste Kapsels Pyxie Nl – tricetirisad.me

Mode Korte Kapsels.com Innovatie : KAPSEL 11

Mode Korte Kapsels.com Innovatie : KAPSEL 11

Korte zijkanten en lang bovenop - mannen kapsels 2019

Korte zijkanten en lang bovenop – mannen kapsels 2019

Grijs haar voor mannen - vrouwen kapsels 11

Grijs haar voor mannen – vrouwen kapsels 11

Korte kapsels voor vrouwen boven de 11 jaar 11 - YouTube

Korte kapsels voor vrouwen boven de 11 jaar 11 – YouTube

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *