Menu

7 dingen die je moet weten over Kapsel Bob Laagjes vandaag

7 dingen die je moet weten over Kapsel Bob Laagjes vandaag – Kapsel Bob Laagjes

Lange bobs zijn in. Dat hebben we aan Kylie Jenner te danken. Met andere woorden: heel lang haar is uit de mode, deze winter gaan we voor wat korter haar. In dit interview geeft Randy van Rijsbergen, hair influencer en haarkleurspecialist, van Salon B een praktisch overzicht van de haartrends en kapsels voor herfst winter 2018 2019. Het interview laat zich lezen als een ultieme TRENDGIDS met de allernieuwste weetjes op haargebied. Als je je haar graag een up-to-date look meegeeft, mag je dit interview niet missen!

De grootste bijdrage van Korte Bob | Kapsels Halflang Haar

De grootste bijdrage van Korte Bob | Kapsels Halflang Haar

Randy van Rijsbergen: De langste haarlengte die ik op dit moment voorbij zie komen, is de long bob. Deze haarlengte valt tot ongeveer bij je sleutelbeenderen. Alle lengtes daaronder zijn een beetje achterhaald. Zo’n lange bob kun je heel mooi dragen met een hele diepe zijscheiding en dan krul je het haar over de lengte heel mooi met een krultang. Je gaat je bob dus zo stylen dat er movement in gaat komen. Daarna ga je er met een dry shampoo body in maken en het natuurlijk maken.

De mensen die al een keer een lange bob hebben gehad of een stapje verder willen, kunnen ook korter gaan, bijvoorbeeld tot je kaaklijn. Of ergens tussen je sleutelbeenderen en je kaaklijn. Ik merk hier in de salon heel erg dat de trend korter is. Meiden die nog nooit korter zijn gegaan doen het nu wel en ze vinden het fantastisch. Het komt vast en zeker door mensen als Kylie Jenner. Die hebben daar invloed op.

Boblijn kapsels 2017

Boblijn kapsels 2017

We gaan dus allemaal wat korter. En we stylen zo’n bob met een hele diepe zijscheiding. De positie van je scheiding is het hoogste punt van je wenkbrauw, links of rechts.

De lange bobs zijn bovendien allemaal op één lengte geknipt. We gaan dit seizoen dus niet voor laagjes, maar met de krultang geef je beweging aan je haar waardoor het lijkt of er lengteverschillen in je haar zitten. Zo houd je de volheid in je haar. Dit geldt trouwens ook voor de bobjes op kaaklijn. Die worden ook op één lengte geknipt zodat de volheid er echt goed in zit. We hebben het hier dus echt over een blunt cut. Het haar wordt helemaal recht afgeknipt, zonder gradaties.

Lob kapsel met laagjes

Lob kapsel met laagjes

Randy van Rijsbergen: Pony’s laten zich niet goed combineren met de moderne long bobs en de blunt cuts op kaaklengte, maar ze kunnen wel heel mooi zijn voor de mensen die dus echt wel voor het lange haar gaan. Daarvoor is de seventies fringe er nog wel. Die is er al een tijdje, dus dat is niets nieuws. Maar lokken en pony’s zien we in de nieuwste haartrends eigenlijk niet omdat de lengte rond je gezicht al wat kleiner is en anders wordt alles zo klein. Ook de shag met al die laagjes is helemaal weg.

Randy van Rijsbergen: Een beetje wel. We staan aan het begin van een nieuw tijdperk op haargebied. Het is niet meer per se zo dat lang haar het meest vrouwelijke is.

Randy van Rijsbergen: Niet echt, eerlijk gezegd. Commercieel gezien is kort niet in de mode. Je moet er een type voor zijn, of wat alternatiever zijn. Backstage zie je het natuurlijk maar on trend is het niet. Misschien dat het een volgende stap gaat zijn, maar misschien moet dan eerst een A-lister het doen, voordat ook anderen het aandurven. Maar ik denk dat dat nog lang gaat duren.

Mooie Korte Bob Kapsels Laagjes Met Moderne Kapsel In YouTube ...

Mooie Korte Bob Kapsels Laagjes Met Moderne Kapsel In YouTube …

Wat ik wel moet zeggen, is dat iedereen hier in Nederland mega openstaat voor nieuwe dingetjes. En dat maakt het natuurlijk superleuk!

Met dank aan Randy van Rijsbergen. Randy is te vinden in Salon B, Amsterdam Centrum, www.salonb.nl @salonbnl

Klik hier voor het interview met Randy van Rijsbergen over de haarkleurtrends voor herfst winter 2018 2019

15. Een leuke, wat langere Boblijn met laagjes. De achterkant ...

15. Een leuke, wat langere Boblijn met laagjes. De achterkant …

Door: Charlotte Mesman

Lok, bob, laagjes | 15 | Pinterest - Haar, Kapsels en Halflang

Lok, bob, laagjes | 15 | Pinterest – Haar, Kapsels en Halflang

Trendy kapsel kort haar in laagjes met plukjes - Mooie ...

Trendy kapsel kort haar in laagjes met plukjes – Mooie …

Bob Kapsel In Laagjes 15 Moderne Kapsels Met YouTube ...

Bob Kapsel In Laagjes 15 Moderne Kapsels Met YouTube …

Boblijn halflang laagjes

Boblijn halflang laagjes

Highlight lowlight blonde bob, big Texas Hair | Hair in 15 ...

Highlight lowlight blonde bob, big Texas Hair | Hair in 15 …

Gestapelde bob met zachte laagjes en een buiging in de nek

Gestapelde bob met zachte laagjes en een buiging in de nek

Kapsels Boblijn In Laagjes Halflang Bob Kapsel Met Fsb Kapsel15g ...

Kapsels Boblijn In Laagjes Halflang Bob Kapsel Met Fsb Kapsel15g …

Kapsels Halflang 2015

Kapsels Halflang 2015

Kapsels boblijn in laagjes

Kapsels boblijn in laagjes

Kapsel boblijn laagjes

Kapsel boblijn laagjes

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *