Menu

7 Haarkleur Ombre Tips die je nu moet leren

7 Haarkleur Ombre Tips die je nu moet leren – Haarkleur Ombre

Op zoek naar inspiratie voor een mooi zomers kapsel? Dan is een balayage kapsel misschien wel iets voor jou. Dit is een manier van haarkleuren, dat de haren op een natuurlijke manier oplicht en met extra voordeel dat het weinig onderhoud vergt. Je kunt als je wilt er maanden mee doen! Balayage is op het moment ook erg populair; je bent dus verzekerd van een modern kapsel. Wat is balayage precies? En past deze haarverftrend wel bij mij! Lees hier gauw meer!

Dat klinkt misschien een beetje vreemd! Maar laat je er niet door afschrikken; we zullen dit hier verder toelichten. ‘Balayage’ is namelijk het Franse woord voor ‘veeg’. Bij het uitvoeren van deze haarverftechniek zal de kapper eerst goed kijken naar de manier waarop jouw haar valt en daar vervolgens de manier van het aanbrengen op afstemmen. Het is de bedoeling om de haarverf uit losse hand in een V-vorm in het haar aan te brengen voor een natuurlijk ogend effect. Daarbij wordt de haarverf niet vanaf de haarwortel aangebracht, maar een stuk lager. Ook is het gebruikelijk om zachte kleuren te gebruiken, die het idee geven alsof de zon het haar heeft opgelicht.

Dit zijn op het moment drie hele populaire haarverftechnieken, die enigszins op elkaar lijken. Toch zijn er enkele verschillen:

Highlights worden veel nauwkeuriger in het haar aangebracht, dan het geval is bij de balayage techniek. De kapper wikkelt het haar in folies en de haarverf wordt vanaf de hoofdhuid aangebracht. Dit zorgt voor sterker gedefinieerde lokken. Het nadeel van highlights ten opzichte van balayage is dan ook dat je sneller uitgroei opmerkt.

De laatste jaren was de ombre verftechniek heel gewild. Deze techniek houdt in dat het onderste deel van het haar wordt ontkleurd en de uitgroei donker blijft. Je ziet bij ombre een groot kleurverschil tussen de onderkant en de bovenkant van het kapsel. Balayage geeft veel meer een speels sun kissed effect en er zijn meer kleuren in het haar die een natuurlijker effect geven.

Veel mensen denken dat een balayage kapsel alleen schikt is voor lange kapsels, maar dat is een misvatting. Ook als je korte haren hebt, kun je een mooi balayage kapsel laten maken. Verder is deze haarverftrend geschikt voor alle haarkleuren. Bruin, blond, zwart, rood; het kan allemaal. De kapper kan op allerlei manieren variëren met dit kapsel. Wil je bijvoorbeeld een wat opvallender balayage kapsel met wat grotere kleurverschillen of blijf je liever iets dichter bij je natuurlijke haarkleur? Laat je eens adviseren door een professionele kapper die er kijk op heeft!

Wil je een ander kleurtje in je haar? Dan is het wel belangrijk dat je haar in goede conditie is. Je haar verven is namelijk altijd een aanslag op je haar. Maar als je wat extra aandacht besteed aan een goede verzorging en extra hydratatie van je haar, dan zal je haar er zo min mogelijk onder te lijden hebben. We raden dan ook aan om voor het kleuren van je haar altijd naar een goed opgeleide kapper te gaan. Wil je graag zelf leren om de mooiste kapsels te creëren, dan kun je hier een Cursus Hairstyling volgen of zelfs een volwaardige Opleiding Kapper. Wil je je verder scholen in het geven van professionele haarkleuringen? Mis dan onze Opleiding Haarkleuren niet!

Bobkapsels met ombre haarkleur: lovely bob! - kapsels 2017 ...

Bobkapsels met ombre haarkleur: lovely bob! – kapsels 2017 …

Meer dan 1000 ideeën over Grijze Haarkleuring op Pinterest ...

Meer dan 1000 ideeën over Grijze Haarkleuring op Pinterest …

Hc16 16 16 16x16v1521646713 Hair Color Marvelous Colors Weave 16 ...

Hc16 16 16 16x16v1521646713 Hair Color Marvelous Colors Weave 16 …

balayage ombre on Instagram

balayage ombre on Instagram

16 Fascinating Black Ombre Hair Ideas — Colors of Midnight ...

16 Fascinating Black Ombre Hair Ideas — Colors of Midnight …

Haartrends - Trend Alert: Grey Ombre, Gombre | Kapper ...

Haartrends – Trend Alert: Grey Ombre, Gombre | Kapper …

Zien: balayage aanbrengen doe je zo - STYLETODAY

Zien: balayage aanbrengen doe je zo – STYLETODAY

LIVE Colour Hair Dye from Schwarzkopf

LIVE Colour Hair Dye from Schwarzkopf

Cherry Ombre: de nieuwste trend in haarkleuring - In Style ...

Cherry Ombre: de nieuwste trend in haarkleuring – In Style …

Best Bob Hairstyles for 2018-2019 | 60 Viral Types of ...

Best Bob Hairstyles for 2018-2019 | 60 Viral Types of …

Balayage kapsels en haarkleuren - kapsels 2019 -kapsels ...

Balayage kapsels en haarkleuren – kapsels 2019 -kapsels …

2018 Balayage Hairstyles for Long Hair – Balayage Hair ...

2018 Balayage Hairstyles for Long Hair – Balayage Hair …

Hair Color Samples — Stock Photo © belchonock #16

Hair Color Samples — Stock Photo © belchonock #16

Balayage - foto's, inspiratie en alle info over deze ...

Balayage – foto's, inspiratie en alle info over deze …

De mooiste herfstkapsels voor dit najaar - Glamourista - kapsels ...

De mooiste herfstkapsels voor dit najaar – Glamourista – kapsels …

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *