Menu

7 Signs You’re In Love With Invlechten Youtube

7 Signs You’re In Love With Invlechten Youtube – Invlechten Youtube

Na Op Me Monnie en Vroom heeft Famke Louise met Fan opnieuw een dikke hit te pakken. Maar tegelijkertijd maakt ze nog altijd een hoop heftige reacties los. Zelf is de zangeres daar behoorlijk nuchter onder. ‘Ik merk dat het tij begint te keren.’ 

Invlechten (basis voor Papa) - YouTube

Invlechten (basis voor Papa) – YouTube

In de spotlights staan, dat is iets wat Famke al haar hele leven wil. ‘Ik begon natuurlijk twee jaar geleden met vloggen. Muziek is er pas later bijgekomen. Ik zing al heel lang maar was er altijd heel onzeker over en bang voor de reacties die erop zouden komen.’ Het was haar vriend Snapking die zei dat ze ervoor moest gaan. Dat deed Famke en het werd een ongekend succes.

Op Me Monnie is op YouTube al tien miljoen keer bekeken en ook Vroom (8 miljoen) en Fan (8,7 miljoen) die ze samen met Ronnie Flex maakte, zijn dikke hits. ‘Ronnie had me uitgenodigd om naar zijn rehab te komen en daar hebben we het nummer in één nacht in elkaar gezet. Ik had wel verwacht dat het iets zou worden – we hebben natuurlijk allebei een enorm bereik – maar niet dat het zó goed zou gaan.’

Haar Invlechten Twee Vlechten Kim Kardashian INVLECHTEN AAN TWEE ...

Haar Invlechten Twee Vlechten Kim Kardashian INVLECHTEN AAN TWEE …

Van alle artiesten die Famke kent, bewondert ze Ronnie het meest. ‘Hij is echt super muzikaal. Het is niet dat ik star struck was toen ik hem ontmoette. Ik zie hem gewoon als ieder ander maar heb wel bewondering voor hem. Ik zou het zelf trouwens heel vervelend vinden als mensen mij alleen als idool zouden zien en niet als los persoon.’

Ondanks die miljoenen views zijn de reacties onder haar clips niet mals. ‘Dat snap ik wel hoor’, zegt ze nuchter. ‘Mensen hadden dit natuurlijk nog niet eerder gezien: een meisje met vlechten die in straattaal zingt. Maar heftig is het wel. Gelukkig had ik veel steun aan mijn vriend en mijn moeder. Zij zijn heel trots op wat ik doe en kunnen ook goed omgaan met de vervelende dingen die erover mijn worden gezegd. Mijn moeder zegt dan gewoon: “Welke meisje heeft dit allemaal al op zo’n jonge leeftijd bereikt?”’

Anouk - You & I - YouTube

Anouk – You & I – YouTube

Toch merkt Famke dat het tij wel begint te keren. ‘Mensen raken er toch meer aan gewend en durven er ook vaker voor uit te komen dat ze mijn muziek leuk vinden. En het is natuurlijk ook over de top wat ik doe. Dat moet iedereen wel snappen.’ Toch kreeg ze een paar weken geleden nog bier naar haar hoofd gegooid tijdens een optreden in het Overijsselse Markelo waarna ze het podium verliet. Maar ook daar is ze nuchter over. ‘Dat zijn gewoon een paar randdebielen die het voor de rest van de zaal verpesten. Ik wil daar met liefde nog een keer optreden maar ik laat me niet bekogelen.’

Door haar succes in de muziek heeft Famke wel veel minder tijd voor haar vlogs én voor haar modellenwerk. ‘Al zijn er nu wel veel meer leuke momenten waarover ik kan vloggen. Ik moet er alleen nog even voor zorgen dat ik mijn tijd wat beter verdeel. Ik vind het ook nog steeds leuk om modellenwerk te doen maar het lukt me nu niet om me aan een strikt voedingspatroon te houden. Ook geloof ik er niet in dat je alleen met de perfecte maten een goed model kunt zijn. Dat is misschien bij high fashion nog altijd zo maar bij commerciële klussen hoeft dat niet. Die spreken me sowieso meer aan. Maar eerst moet ik het allemaal wat beter leren plannen. Ik heb nu niet eens tijd om m’n nagels te laten doen en ga zo eindelijk weer eens naar de kapper. Niet om mijn vlechten in mijn haar te laten zetten. Die draag ik echt niet elke dag.’

Minicursus haar invlechten 20 Combinatie vlecht - YouTube

Minicursus haar invlechten 20 Combinatie vlecht – YouTube

Anderen lazen ook: Single van Ronnie Flex en Famke Louise is uit.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

watervalvlecht (invlechten) - YouTube

watervalvlecht (invlechten) – YouTube

Basis-invlecht - YouTube

Basis-invlecht – YouTube

4Sisters - Invlecht met knot - YouTube

4Sisters – Invlecht met knot – YouTube

Grote strik van haar - YouTube

Grote strik van haar – YouTube

Hangkorf vlechten - dag 20 - YouTube

Hangkorf vlechten – dag 20 – YouTube

Tips & Tricks Jumbo Box Braids | Kroeshaar - YouTube

Tips & Tricks Jumbo Box Braids | Kroeshaar – YouTube

Loom Braid - YouTube

Loom Braid – YouTube

Combinatie van vlechten en opsteken - YouTube

Combinatie van vlechten en opsteken – YouTube

Haren invlechten

Haren invlechten

Invlechten langs het hoofd - YouTube

Invlechten langs het hoofd – YouTube

Hoe maak je een zomerse invlecht naar een knot - YouTube

Hoe maak je een zomerse invlecht naar een knot – YouTube

Bekend Visgraat Vlechten Bij Jezelf BL63 | Belbin.Info

Bekend Visgraat Vlechten Bij Jezelf BL63 | Belbin.Info

Waterfall Twists into Mermaid Braid | Cute Girls Hairstyles – Kids ...

Waterfall Twists into Mermaid Braid | Cute Girls Hairstyles – Kids …

Visgraat vlechten fishtail braids - YouTube

Visgraat vlechten fishtail braids – YouTube

Invlechten | Dressuurstal Bloem - YouTube

Invlechten | Dressuurstal Bloem – YouTube

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *