Menu

De achtergrond van haar begrijpen Blond Blond Verven Oranje

De achtergrond van haar begrijpen Blond Blond Verven Oranje – Haar Blond Verven Oranje

Feyenoord-verdediger Jerry St. Juste trok onlangs de aandacht door met een paars kapsel te spelen tegen FC Utrecht. De 21-jarige rechtsback was, vooral op social media, het mikpunt van spot, maar vindt zelf alle ophef schromelijk overdreven.

St. Juste gaat elke week naar de kapper, vertelt hij aan Voetbal International. “Joh, ik heb mijn haar blond gehad, grijs, zilver en ik hoorde er niemand over”, aldus de international van Jong Oranje, die ditmaal door de kapper gevraagd werd of hij een paarse coupe zag zitten. “Ik zei: oké, doe maar. Nou, de kapper deed het en ik ging weer naar huis, op de bank liggen, voetbal kijken, mijn rust pakken voor de wedstrijd van de volgende dag. Ik was het eigenlijk alweer vergeten, dat ik met een paars kapsel rondliep.”

Zijn medespelers van Feyenoord keken er nauwelijks van op. “Hé, paars! Ach, dat is gewoon Jer z’n ding, cool. Het is zoals ik ben. Ik zie er graag verzorgd uit, zoals ík dat mooi vind”, laat de verdediger weten. “Jassen, broeken, schoenen; ik combineer van alles met elkaar en dat conflicteert soms misschien met wat gangbaar is.” St. Juste hoopt hiermee een voorbeeld voor anderen te zijn. “Ik vind het gewoon wel belangrijk dat mensen kunnen zijn hoe ze zich voelen, hoe ze wíllen zijn.”

“Heb ik er nog iets mee bereikt”
Dit zou vooral bij kinderen het geval moeten zijn, vindt St. Juste. “Daar is hoe je eruitziet heel vaak een item, ben je anders dan anderen kun je zo maar worden gepest. Misschien

Ik ging mijn haar verven

Ik ging mijn haar verven

Platinum Blond Haar - Lang-Haar.com

Platinum Blond Haar – Lang-Haar.com

Review Color Remover Kruidvat

Review Color Remover Kruidvat

Je haar kleuren als een pro: 11 slimme tips

Je haar kleuren als een pro: 11 slimme tips

beauty fail Archives - This Girl'S Black Book

beauty fail Archives – This Girl'S Black Book

Donkerblond haar kleuren

Donkerblond haar kleuren

Trend: Dunkler Haaransatz - Frisuren Magazin

Trend: Dunkler Haaransatz – Frisuren Magazin

Ten Ways Asblond Voor Oranje Haar kan | Kapsels Halflang Haar

Ten Ways Asblond Voor Oranje Haar kan | Kapsels Halflang Haar

Balayage kapsels en haarkleuren - kapsels 2018 -korte ...

Balayage kapsels en haarkleuren – kapsels 2018 -korte …

Voor welke haarkleuring ga jij? - Drogistblog

Voor welke haarkleuring ga jij? – Drogistblog

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *