Menu

De dood van Pinterest Korte Kapsels

De dood van Pinterest Korte Kapsels – Pinterest Korte Kapsels

“Kaal is sexy! Waar geen haar groeit zitten hersenen, op een snelweg groet immers ook geen gras.” We kennen ze allemaal, de goed bedoelde complimenten, feit is dat we er niks aan hebben. Als je last krijgt van een terugwijkende haarlijn is dat allesbehalve prettig. We hechten als mannen nogal wat waarde aan onze haardos en genieten er van als een dame met de vingers door ons haar woelt. Dat streelt ons ego, we voelen ons jonger en, heel belangrijk, we voelen ons sexy met een mooie bos haar. Kortom, als je haar maar goed zit!

19 Kapsel Kort Haar Dames Galerij Kapsels Meiden Voor Korte In ...

19 Kapsel Kort Haar Dames Galerij Kapsels Meiden Voor Korte In …

De realiteit van het haar is echter dat het dunner wordt, grijs wordt en ook minder volume krijgt. We worden dan geconfronteerd met het ouder worden. Kaalheid en haaruitval treft ongeveer 70% van de mannen. In 25% van de gevallen begint dat al op de leeftijd van dertig jaar. Van dunner worden rond de kruin of inhammen tot de volledig ontwikkelde kale kop. Gelukkig ben je volgens de statistieken niet de enige die er hinder van ondervindt.

Haarverlies wordt veroorzaakt door zowel omgevings- als genetische factoren. Slechte voeding, stress en een beperkte persoonlijke hygiëne in het algemeen vallen in de eerste categorie; terwijl de laatste erfelijk is en daarom niet kan worden gecontroleerd.

A post shared by Jason Statham (@jasonstatham) on Jun 12, 2017 at 2:46pm PDT

Mannelijke kaalheid of andro-genetische alopecia, is een vorm van haaruitval dat wordt veroorzaakt wordt door een teveel aan dihydrotestosteron (DHT). Een mannelijk hormoon dat de follikels verzwakt en ze laat afsterven.

Afbeeldingsresultaat voor ultra korte kapsels 2016 ...

Afbeeldingsresultaat voor ultra korte kapsels 2016 …

Wil je nu, terwijl je nog een wild aantrekkelijke haardos op je schedel hebt groeien, weten hoe lang je er nog van kunt genieten? Kijk dan naar je grootvader van je moeders  kant van de familie. Het gen wat zorgt voor vroegtijdig haarverlies wordt door de vrouw overgedragen op haar kind. Is jouw opa, haar vader dus al vroeg kaal, dan is de kans dat het jou ook zal treffen bijzonder groot. Goede reden om je moeder nog eens boos aan te kijken als de eerste grijze haren gaan verschijnen.

Of dit nu waar is of niet, je bent waarschijnlijk één van de zeven-op-tien mannen die last heeft van één of andere vorm van haarverlies. Je haarlijn is in de afgelopen twaalf maanden een centimeter naar achteren verschoven en je begint je ernstig zorgen te maken; onophoudelijk in de spiegel kijken en te zoeken naar aanwijzingen dat hetgeen je ziet slechts tijdelijk is. Jammer, het proces is onomkeerbaar. Gelukkig is er wel wat aan te doen om de gevolgen van een dunner wordende haardos te verbergen.

April 27th will be a very special day for cinema… Congratulations to Disney and the whole Marvel universe for making it happen. Proud. #WeAreGROOT

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel) on Apr 12, 2018 at 5:24pm PDT

Korte Kapsels met Piekjes - Korte Kapsels

Korte Kapsels met Piekjes – Korte Kapsels

Het stylen van dunner wordend haar vereist een goede haarverdikkingsshampoo (Kiehl’s, Swell of Aveda zijn enkele voorbeelden) om elke follikel te stimuleren. Gebruik een breedgetande kam om voorzichtig door de verdikkende stylingspray te kammen en volg dan met een goede föhn om extra volume aan je haar toe te voegen. Gebruik ten slotte een op water gebasseerd product (niets op basis van olie) en vorm je kapsel naar wens.

Tip: vermijd het drogen van uw haar met een handdoek of het borstelen van het haar (vooral als het nat is, want dan is het haar het zwakst).

Kaal worden is niet leuk, maar er is niks om je voor te schamen. Een goed kapsel doet echter wonderen. Door de bovenpartij langer te houden en de zijkanten juist korter creëer je de illusie van een vollere haardos. Dit werkt het beste als je last hebt van een dunner wordende haardos waarbij de kruin nog steeds bedekt is.

Je vrouw of vriendin vindt Jason Stratham sexy? Mooi, imiteren dus. Een kort geschoren koppie is sexy as hell. Het geeft je een stoere, bijna macho uitstraling. Goed excuus dus om voortaan als een echte bad-ass door het leven te gaan. Dit model heeft weinig styling nodig, hooguit wat haarcrème en je bent helemaal het heertje.

The one with the world . . . . . #savage #millennialsavages #happy #life #fashion #motivation #movie #work #workout #rock #therock #dwaynejohnson #dwayne #johnson #logang #jakepaulers #youtubechannel #selfie #beyourself #fitness #fitnessmotivation

25+ beste ideeën over Korte Haarstijlen Voor Vrouwen op ...

25+ beste ideeën over Korte Haarstijlen Voor Vrouwen op …

A post shared by Dwayne Johnson (@therockoffcial_) on Jun 4, 2017 at 3:36pm PDT

Bruce Willis, Dwayne ‘The Rock’ Johnson, allebei mannen die, jawel, kaal zijn. En ze zien er goed uit. Zo kun je dus ook omgaan met je beginnende kaalheid. Help de natuur dus een handje en scheer de resterende haardos weg. Bang om je comfortzone te verlaten? Probeer en je zult zien hoeveel complimenten je gaat krijgen.

Kijk, dat je haar dunner wordt, je haarlijn zich verplaatst of dat je last hebt van vroegtijdige kaalheid kun je niet voorkomen. Er zijn geen medicijnen die je haardos weer laat groeien. Je kan de aandacht van de mensen die je ontmoet wel verleggen door je baard te laten staan of een snor te kweken. De keuze is aan jou, bovendien staat het geweldig! Zeker als je voor deze zomerse baarden gaat.

Styling ideetjes voor korte kapsels | haar | Pinterest

Styling ideetjes voor korte kapsels | haar | Pinterest

Korte kapsels 2017 dames 50 - kapsels | Pinterest - Korte ...

Korte kapsels 2017 dames 50 – kapsels | Pinterest – Korte …

Inspirerend Van Stoere Korte Kapsels Dames Pinterest - kinaresor.info

Inspirerend Van Stoere Korte Kapsels Dames Pinterest – kinaresor.info

Bildergebnis für korte kapsels dames 50+ vierkant gezicht ...

Bildergebnis für korte kapsels dames 50+ vierkant gezicht …

Pin by Z A on Beauty | Pinterest | Kort haar, Haar and Kort kapsel ...

Pin by Z A on Beauty | Pinterest | Kort haar, Haar and Kort kapsel …

25+ beste ideeën over Korte Haarstijlen Voor Vrouwen op ...

25+ beste ideeën over Korte Haarstijlen Voor Vrouwen op …

25+ beste ideeën over Kort haar meisjes op Pinterest ...

25+ beste ideeën over Kort haar meisjes op Pinterest …

korte kapsels dames 19 plus | teenage girl bedroom paint | Pinterest ...

korte kapsels dames 19 plus | teenage girl bedroom paint | Pinterest …

Korte kapsels pinterest

Korte kapsels pinterest

Korte kapsels 2015 dames 50+

Korte kapsels 2015 dames 50+

Korte kapsels kuif

Korte kapsels kuif

Korte kapsels pinterest

Korte kapsels pinterest

Corte Long Bob: Os Mais Lindos e Pinados do Pinterest | Hair and ...

Corte Long Bob: Os Mais Lindos e Pinados do Pinterest | Hair and …

Dames 19+ Met Jong Fris Kort Kapsel! - Korte Kapsels | Short Hair in ...

Dames 19+ Met Jong Fris Kort Kapsel! – Korte Kapsels | Short Hair in …

Pin by maría eliana alvarez on cortes de pelo pinterest short | Best ...

Pin by maría eliana alvarez on cortes de pelo pinterest short | Best …

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *