Menu

Je moet Stoere Mannen Kapsels 2018 ten minste één keer in je leven ervaren en hier is waarom

Je moet Stoere Mannen Kapsels 2018 ten minste één keer in je leven ervaren en hier is waarom – Stoere Mannen Kapsels 2018

Institutionele beleggers uit binnen- en buitenland buitelen over elkaar heen om in Nederlandse hypotheken te beleggen. Het renteverschil tussen Nederlandse hypotheken en staatsobligaties maakt hebberig.

Geen zorgen om China

Het fondsvermogen van het NN Dutch Residential Mortgage Fund van NN Investment Partners (NN IP) is eind mei 2018 door de grens van 2 miljard euro gegaan. Dat is opmerkelijk, want het fonds werd in november 2015 gelanceerd. “Nederlandse institutionele klanten waren vanaf dag één geïnteresseerd,” aldus NN IP in een begeleidend persbericht.

De enorme groei van het fondsvermogen zegt iets over de populariteit van deze beleggingsklasse. Dat is ook wel logisch natuurlijk. In een klimaat met lage yields zoeken beleggers naar relatief veilige instrumenten die nog wel een redelijke rente geven tegen.

Of zoals NN IP dat in het persbericht verwoordt: “De gegroeide belangstelling van beleggers komt door de aantrekkelijke extra spread op Nederlandse hypothecaire leningen voor woningen versus overheidsschuldinstrumenten met een vergelijkbaar kredietprofiel.” Volgens Morningstar bedraagt het dividendrendement van het hypothekenfonds 2,17%.

Wat de populaireit van hypothecaire beleggingen verder versterkt is de duratie en de diversificatie naar consumentenkrediet.

En de risico? NN IP: “Nederlandse hypothecaire leningen voldoen aan strenge acceptatienormen en laten lage historische verliezen zien. Dit biedt mogelijkheden voor beleggers die in niet-liquide activa kunnen investeren en een langere looptijd geen belemmering vinden.”

Volgens NN IP blijven de marktindicatoren gunstig voor de onderliggende fundamentals van de Nederlandse woningmarkt. Nieuw beleggers in het hypotheekfonds hoeven niet bang te zijn dat zij opgezadeld worden met de hypotheken die op het huidige recordniveau worden afgesloten. Want: “In het algemeen liggen de huizenprijzen boven het recordniveau van voor de crisis. Met ons fondsenaanbod

Kuif met strakke lijnen - vrouwen kapsels 2019

Kuif met strakke lijnen – vrouwen kapsels 2019

Stoere Kapsels Lang Haar 2018 voor Kort haar Kapsels ...

Stoere Kapsels Lang Haar 2018 voor Kort haar Kapsels …

10 Herenkapsels voorjaar 10. Welk kapsel draag jij in 10? - B10men

10 Herenkapsels voorjaar 10. Welk kapsel draag jij in 10? – B10men

Top Herenkapsels 10 Kort &FA10 – Aboriginaltourismontario

Top Herenkapsels 10 Kort &FA10 – Aboriginaltourismontario

half opgeschoren kort haar mannen kapsels 2018 heren ...

half opgeschoren kort haar mannen kapsels 2018 heren …

Stoere kapsels mannen 10 kort - YouTube

Stoere kapsels mannen 10 kort – YouTube

10 Mannen kapsels voor dun haar - Mannennieuws

10 Mannen kapsels voor dun haar – Mannennieuws

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *