Menu

Kapsels Lang Haar Huwelijk zal een ding van het verleden zijn en hier is waarom

Kapsels Lang Haar Huwelijk zal een ding van het verleden zijn en hier is waarom – Kapsels Lang Haar Huwelijk

Net thuis van onze te gekke mini-roadtrip. Ertussenuit was hard nodig want we hebben een paar verdrietige maanden achter de rug. Op Instagram lijken levens vaak zo volmaakt, vakantie hier, vakantie daar, nieuwe outfit, mooie cappuccino, premières, nieuw kapsel en in mijn geval heel veel katten. Maar ‘het leven’ is niet vlekkeloos. Verdriet hoort erbij. Melchior en ik verloren deze zomer na een zwangerschap van 4 maanden ons dochtertje, de details doen er niet toe, het verdriet was groot. Kort daarna kwam mijn editor en lieve maatje Wouter om het leven en twee weken later werd ik met een ambulance de filmset afgereden, met spoed naar het ziekenhuis. Ook hier doen de details er niet toe. Het was heel veel narigheid achter elkaar. Ik heb een aantal berichtjes op insta gekregen, waarom ik zo weinig poste… daarom dus. Wij hebben ontzettend veel steun en liefde gekregen van familie, vrienden en collega’s en dat heeft heel erg geholpen. De liefde die we voor elkaar voelen is alleen maar gegroeid, dat is dan weer de mooie kant van het verdriet. Ik heb lang nagedacht of ik dit nu wel of niet zou delen, of ik het zou durven, wat wil je wel delen en wat niet? Ik vind het belangrijk om het wel te doen. Ik word hier op Instagram nog steeds dood gegooid met babyreclames. Instagram wist namelijk al dat ik zwanger was voordat ik het mijn vrienden vertelde, lang leven ‘het zoeken op Google’, maar alle zoekopdrachten over het verlies van een kindje worden genegeerd, daar is geen geld aan te verdienen, dus blijven de dikke buiken, blije moeders en alle bijbehorende diensten en producten mijn tijdlijn vullen, best pijnlijk. Inmiddels weet ik dat heel veel zwangerschappen mislopen en dat hier

11 Geweldig Opgestoken Kapsels Voor Halflang Haar Collection ...

11 Geweldig Opgestoken Kapsels Voor Halflang Haar Collection …

11 Nieuwste Krullen Kapsels Lang Haar Ontwerp - Kapseltrends ...

11 Nieuwste Krullen Kapsels Lang Haar Ontwerp – Kapseltrends …

Kapsels kind lang haar

Kapsels kind lang haar

Kapsels half lang haar 2018

Kapsels half lang haar 2018

Los opgestoken half lang haar Stylist:Tessa Tendenzkappers | Haar en ...

Los opgestoken half lang haar Stylist:Tessa Tendenzkappers | Haar en …

kapsels lang haar laagjes 2015

kapsels lang haar laagjes 2015

PINSPIRATION: 11 gemakkelijke 11-minuten-kapsels

PINSPIRATION: 11 gemakkelijke 11-minuten-kapsels

De Mooie Modieuze Kapsels Voor Jonge Meisjes Mooie Gevoelige Bruid ...

De Mooie Modieuze Kapsels Voor Jonge Meisjes Mooie Gevoelige Bruid …

Vrouwen kapsels 2016 lang haar

Vrouwen kapsels 2016 lang haar

elegant updo wedding hairstyles #wedding #hairstyles ...

elegant updo wedding hairstyles #wedding #hairstyles …

Leer de waarheid over Kapsels Halflang | Kapsels Halflang Haar

Leer de waarheid over Kapsels Halflang | Kapsels Halflang Haar

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *