Menu

The Death Of Stoere Boblijn 2017

The Death Of Stoere Boblijn 2017 – Stoere Boblijn 2017

Bobkapsels met een pony - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 ...

Bobkapsels met een pony – kapsels 2017 -korte kapsels 2017 …

Mannen zullen in 2016 vaker naar de kapper gaan dan ooit. Deze trend is goed te zien aan de opkomst van de barbier in de laatste jaren. Waar vroeger de man vaak min of meer verplicht was om naar een kapper te gaan waar vooral vrouwen werden geknipt zijn er nu meer en meer echte mannenkappers waar je terecht kan voor de verzorging van je baard en voor een mooi nieuw kapsel.

Laat je inspireren door een van de volgende kapsels voor mannen.

Stoere kapsels 2017

Stoere kapsels 2017

De laatste jaren was vooral de pompadour erg populair. Deze achteroverkamde kuif krijgt in 2016 een opvolger in de vorm van een kuif met textuur. Met een goede wax maak je de kuif wat rommeliger dan bij een strakke pompadour. Met als gevolg een lekker nonchalant kapsel, dat je voor gelegenheden altijd wat netter kunt maken.

Avontuurlijke mannen laten in 2016 hun haar groeien. Daar begin je natuurlijk nu al mee. Een mooie lengte om je haar vervolgens te dragen is de bob. De lengte van je kapsel volgt hierbij je kaaklijn. Je hebt dan nog steeds lang haar, maar het ziet er niet zo wild en woest uit als bij een kapsel dat over je schouders valt.

Kapsels boblijn 2017

Kapsels boblijn 2017

Soldaten en dan vooral die op het witte doek zijn altijd al een inspiratie geweest voor mannenkapsels. Logisch want de soldaten uit Hollywood spelen natuurlijk vaak de rol van held. Dit keer zie je de militaire invloeden in extreem korte kapsels, maar in plaats van het hele hoofd te scheren met standje 1 of 2 van de tondeuze is het haar bovenop net even iets langer. Zo’n kapsel staat stoer en is makkelijk in het onderhoud. Het moet je echter wel staan. Dit kapsel past het best bij mannen met mooie lijnen in het gezicht als een opvallende kaaklijn en jukbeenderen. Bij twijfel vraag je natuurlijk je kapper om advies.

Dit klassieke mannenkapsel is al een tijd populair en blijft dat ook in 2016. Dit kapsel staat het best als je dik haar hebt en is helemaal een hit als je haar uit zichzelf al in een scheiding valt. Het enige wat je kapper dan nog moet doen is de zijkant en achterkant lekker kort houden.

RENE OF PARIS – Hi-Fashion 15 Collection – Evanna • Mari Ari Wigs ...

RENE OF PARIS – Hi-Fashion 15 Collection – Evanna • Mari Ari Wigs …

Mannen met lef laten de natuur hun werk doen in 2016. Laat je haar eens groeien en kijk dan hoe het valt. Ga voor een lekker dikke bos met veel lagen en textuur. Mits je natuurlijk gezegend bent met een dikke bos natuurlijk. Als je samen met je kapper ontdekt hoe jouw haar op natuurlijke wijze valt zul je zien dat het onderhouden van dit soort kapsels veel minder werk is dan je denkt.

Bron

Memorial Bob 15 - YouTube

Memorial Bob 15 – YouTube


Korte boblijn kapsels 2017

Korte boblijn kapsels 2017

Boblijn 2017

Boblijn 2017

HAIR ARE US on Twitter: "BOB LIFE! Malaysian Straight 15/15” 15” Lace ...

HAIR ARE US on Twitter: “BOB LIFE! Malaysian Straight 15/15” 15” Lace …

Stoere Kapsels Voor Vrouwen Für Kort Kapsels Kapsels ...

Stoere Kapsels Voor Vrouwen Für Kort Kapsels Kapsels …

25+ beste ideeën over Korte krullende kapsels op Pinterest ...

25+ beste ideeën over Korte krullende kapsels op Pinterest …

Haar opsteken boblijn

Haar opsteken boblijn

Korte kapsels zomer 2017 dames

Korte kapsels zomer 2017 dames

PAMELA PAUL - MY LIFE WITH BOB: Flawed Heroine Keeps Book of Books ...

PAMELA PAUL – MY LIFE WITH BOB: Flawed Heroine Keeps Book of Books …

Stoere jongens kapsels 2017

Stoere jongens kapsels 2017

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *