Menu

The Miracle Of Kapsels 2017

The Miracle Of Kapsels 2017 – Kapsels 2017

Het internet stond afgelopen zondagavond niet vol met de mooie winst op onze aartsrivaal, Duitsland, maar met het roze haar van Babel. De lokken waren #trending op Twitter en andere social platformen.

kapsels dames 16 | Outer Beauty in 16 | Pinterest | Hair, Hair ...

kapsels dames 16 | Outer Beauty in 16 | Pinterest | Hair, Hair …

Pro-feitje: Het roze haar van Babel is niet zó uniek, aangezien de felgekleurde haartrend al langere tijd populair is onder chicks, en deze trend ook al sinds 2017 aanwezig is onder mannen met kroeshaar – namelijk toen Frank Ocean zijn haar lichtroze verfde en onder andere Ye hem later volgde.

Daarnaast is Babel absoluut niet de eerste, en vast ook niet de laatste, voetballer die zichzelf een bijzonder kapsel aanmeet. Om even wat perspectief te bieden hebben we de 10 meest opvallende kapsels van voetballers op een rijtje gezet.

#neverforget De Braziliaanse legende is niet alleen bekend om zijn ongelooflijke skills, maar ook vanwege dit, eh, aparte kapsel. Wat hij tegen de kapper gezegd heeft? ‘Denk pony, doe een fade.’ Say no more fam.

Winter Kapsels 16 YouTube Maxresdefault - Nieuwekapselsideeen.me

Winter Kapsels 16 YouTube Maxresdefault – Nieuwekapselsideeen.me

In een tijd waar ‘cultural appropriation’ nog niet zó’n ding was, besloot Ballin’ Beckham zichzelf wat cornrows aan te meten. Anno 2018 zouden we alleen maar #smh en #facepalm hierover tweeten.

Had hij net Ratatouille gezien? Is de jaren 80 zijn favoriete tijdperk? Moest hij ieder gevoel voor stijl inruilen voor zijn sicke voetbal skills? Talloze opties, maar ik denk dat zelfs Rodrigo niet weet waarom hij in godsnaam dit haar heeft gehad.

De Italiaan moet Palacio hebben gezien en hebben gedacht “Wat jij kan, kan ik beter”. De mullet in staartvorm, inclusief iets wat lijkt op een pony. Ook hevig geïnspireerd door de jaren 80. Weten we niet allemaal dat de jaren 80 het decennium is waar we qua stijl nóóit meer iets van terug moeten laten komen?

Kastanie - immer noch nicht geschlüpft

Kastanie – immer noch nicht geschlüpft

De Portugese Xavier heeft talloze bijzondere kapsels gehad door de jaren heen. Dit is er één van. Ik denk dat menig vrouwelijk popster er jaloers op is. Beyoncé, Gaga, eat your heart out.

Zei ik Frank Ocean in 2017? Cissé ging al in 2008 aan de slag met neon-kleurig kroeshaar. Niet zijn hele haar, maar alleen één baan op het midden van zijn hoofd. Alsof dit nog niet erg genoeg was, zijn baard en snor waren ook geblondeerd.

Nog een voorloper van Babel, maar dan anders. De Franse Hery kwam in 2015 het veld op met een halve roze afro. Aangezien dit wel in het Twitter tijdperk was, was ook zijn haar een trending topic. Het werd vergeleken met Nando’s chicken logo tot Krusty de Clown.

Kapsels 16 mannen kort - korte mannen kapsels 16 – ThuisKapper

Kapsels 16 mannen kort – korte mannen kapsels 16 – ThuisKapper

Na de jaren 80 kwam er nog een decennium met stijlkeuzes die voor altijd vergeten moeten worden: de eind jaren 90 tot en met halverwege de 2000’s. In 1998 besloot Gwen Stefani haar haar knalblauw te verven, met vlechtjes en dan twee knotjes op haar hoofd. In exact hetzelfde jaar, deed West dit ook, maar dan met groen. Coincidence? I think not.

‘Mijn haar valt steeds voor mijn ogen, kunnen we daar niet iets aan doen?’ vroeg Gervinho. Zijn kapper heeft hem daarna laten zien hoe ze gordijnen wel eens open houden. Effectief? Vast wel. Bijzonder? Jazeker. Mooi? Absoluut niet.

Moeten er hier nog woorden aan vuil gemaakt worden? Ik weet niet eens wat ik er over moet zeggen. Oude kale man meets het eerste staartje van een baby? En, dat op het hoofd van een volwassen man? Dit kapsel spant, met stip, de troon. Voor altijd.

Het nieuwe kort deel II: botte bob met pony | Kapsels 16 ...

Het nieuwe kort deel II: botte bob met pony | Kapsels 16 …

Dit zijn de leukste kapsels voor een rond gezicht 16

Dit zijn de leukste kapsels voor een rond gezicht 16

Korte kapsels 2017 dames 50

Korte kapsels 2017 dames 50

Macro Mondays: Zodiac, Aries

Macro Mondays: Zodiac, Aries

Kapsels 2017: de leukste kapsels voor 2017 voor dames en ...

Kapsels 2017: de leukste kapsels voor 2017 voor dames en …

Kapsels 16 Vrouwen Trendy Korte YouTube - tricetirisad.me

Kapsels 16 Vrouwen Trendy Korte YouTube – tricetirisad.me

Projekt_4D: Dieses Slice of Life tritt die Reise in die Zukunft an

Projekt_4D: Dieses Slice of Life tritt die Reise in die Zukunft an

Korte kapsels 2017 dames 50

Korte kapsels 2017 dames 50

Moderne dameskapsels 2017

Moderne dameskapsels 2017

Kapsels en haarverzorging: Leuke trendy kapsels voor 2017

Kapsels en haarverzorging: Leuke trendy kapsels voor 2017

16/16 Hottest Haircuts and Hairstyles for Every Hair Length ...

16/16 Hottest Haircuts and Hairstyles for Every Hair Length …

Heren Kapsels 16 - Auto Electrical Wiring Diagram

Heren Kapsels 16 – Auto Electrical Wiring Diagram

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *