Menu

The Reasons Why We Love Dames Kapsels Halflang 2017

The Reasons Why We Love Dames Kapsels Halflang 2017 – Dames Kapsels Halflang 2017

Halflang haar is en blijft een trend. Haar tot op je schouders is een klassieker. Het staat vlot en pittig en je kunt er een heleboel mee. Veel celebs en fashion modellen kiezen voor deze haarlengte. Halflange kapsels staan jong en fris, en zijn ook geschikt voor als je niet meer zo piepjong bent maar je je haar toch vrouwelijk wilt dragen.

Halflange kapsels zomer 2017 dames - YouTube

Halflange kapsels zomer 2017 dames – YouTube

Op de catwalks zagen we weer een heleboel halflange kapsels. Het opvallende was dat we voor herfst winter 2018 2019 vrij weinig pony’s zagen. En als we er eentje zagen, dan was die meestal een beetje sprieterig dun en lang. Het voordeel van zo’n pony is dat je ‘m gemakkelijk kunt weg stylen. Bekijk de kapselfoto’s hieronder maar eens.

Snelle én pittige korte kapsels voor krullen - Libelle

Snelle én pittige korte kapsels voor krullen – Libelle

Op veel catwalks werd het haar bovendien in een middenscheiding gedragen en werd het heel natuurlijk gestyled. Schoolvoorbeeld van deze haardracht is topmodel en socialite Bella Hadid die haar haar inmiddels al een paar jaar op schouderlengte draagt. Qua styling zijn verder ook waves en slag zijn nog steeds populair. Op een enkele catwalk zagen we fingerwaves terugkomen.

De meeste halflange kapsels zijn vrij recht geknipt met wat lange lagen om het haar volume te geven. Dit is in lijn met de kapsel trends voor herfst winter 2018 2019 waarin het nog steeds allemaal om de eigen natuurlijke textuur van het haar draait en we voor niet al te gekunstelde haarsnitten gaan.

Kapsel 2018 dames halflang

Kapsel 2018 dames halflang

Met halflang haar kan het eigenlijk niet misgaan. Het is bovendien een perfecte tussenstap voor als je van lang haar naar een kort kapsel wilt maar het niet in één keer aandurft.

Mooie kapsels lang haar 2017

Mooie kapsels lang haar 2017

Bekijk de kapselfoto’s maar eens en

Kapsels 11 dames kort grijs kortingscode psv

Kapsels 11 dames kort grijs kortingscode psv

Kapsels 2017 halflang laagjes

Kapsels 2017 halflang laagjes

Kapsels 11 Dames Kort Haar - ARCHIDEV

Kapsels 11 Dames Kort Haar – ARCHIDEV

Kapsels halflang krullend haar 2017

Kapsels halflang krullend haar 2017

Halflang haar kapsels 2017

Halflang haar kapsels 2017

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *