Menu

Vijf geheimen over Kapsels Jaren 50 Lang Haar, dat nooit is geopenbaard in de afgelopen 50 jaar

Vijf geheimen over Kapsels Jaren 50 Lang Haar, dat nooit is geopenbaard in de afgelopen 50 jaar – Kapsels Jaren 50 Lang Haar

Vermogensbeheerders van Fidelity zijn positief over technologieaandelen. Beleggers die de sector duur vinden, hebben het bij het verkeerde eind.

Kapsel jaren 50

Kapsel jaren 50

Nieuwe Amerikaanse sectorverdeling knipt techsector in tweeën

De laatste paar dagen waren een beetje slapjes voor technologiebeleggers, maar over het hele jaar valt natuurlijk niet te klagen. De Nasdaq is sinds de bullmarkt begon in 2009 een ware goudmijn.

Kapsels en haarverzorging: jong

Kapsels en haarverzorging: jong

En omdat goudzoekers soms de neiging hebben tot hebzucht, is het een terechte vraag of er niet sprake is van een hype in technologieaandelen, die zijn beste tijd gehad heeft.

Vermogensbeheerder Fidelity beantwoordt de vraag vooralsnog echter negatief. Sterker, er is nog een heel stuk te gaan met de rally. De belangrijkste argumenten van sectorstrateeg Denise Chisholm zijn de winstvooruitzichten en het feit dat techaandelen het afgezet tegen de rest van de markt helemaal niet zo fantastisch hebben gedaan.

Kapsels uit de jaren 50

Kapsels uit de jaren 50

De outperformance lijkt misschien groot, zegt Chisholm, maar “is eigenlijk heel bescheiden als u kijkt naar de resultaten van andere toonaangevende industrieën sinds 1962.” Die bedraagt gemiddeld 20%, de techaandelen zitten daar nog duidelijk onder.

Een tweede reden voor een koerscorrectie kan zijn dat beleggers veel te hoge verwachtingen hebben. Maar volgens Chisholm is ook dat niet zo. “Als u kijkt naar de forward P/E-ratio, ofwel de verwachte koerswinstverhouding over een paar jaar, dan zijn de koersen eerder aan de lage dan aan de hoge kant. Ze liggen in ieder geval onder het gemiddelde sinds 1976. En heel ver onder het niveau van 2000 toen de internetluchtbel uiteen spatte.”

Kapsels die jonger maken voor dames 10 plus - YouTube

Kapsels die jonger maken voor dames 10 plus – YouTube

Chisholm is zeker niet de enige Fidelity-fondsbeheerder die enthousiast is.

Carnavalspruik: Pruik lang haar blond Rocker ...

Carnavalspruik: Pruik lang haar blond Rocker …

Opgestoken kapsel met krullen dat doet denken aan de jaren 10 ...

Opgestoken kapsel met krullen dat doet denken aan de jaren 10 …

Jaren 10 herenkapsel met een losse kuif

Jaren 10 herenkapsel met een losse kuif

Kapsels en haarverzorging: juli 10

Kapsels en haarverzorging: juli 10

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *