Menu

Vijf snelle tips met betrekking tot Blond Haar Rood Verven

Vijf snelle tips met betrekking tot Blond Haar Rood Verven – Blond Haar Rood Verven

Op zoek naar inspiratie voor een mooi zomers kapsel? Dan is een balayage kapsel misschien wel iets voor jou. Dit is een manier van haarkleuren, dat de haren op een natuurlijke manier oplicht en met extra voordeel dat het weinig onderhoud vergt. Je kunt als je wilt er maanden mee doen! Balayage is op het moment ook erg populair; je bent dus verzekerd van een modern kapsel. Wat is balayage precies? En past deze haarverftrend wel bij mij! Lees hier gauw meer!

Dat klinkt misschien een beetje vreemd! Maar laat je er niet door afschrikken; we zullen dit hier verder toelichten. ‘Balayage’ is namelijk het Franse woord voor ‘veeg’. Bij het uitvoeren van deze haarverftechniek zal de kapper eerst goed kijken naar de manier waarop jouw haar valt en daar vervolgens de manier van het aanbrengen op afstemmen. Het is de bedoeling om de haarverf uit losse hand in een V-vorm in het haar aan te brengen voor een natuurlijk ogend effect. Daarbij wordt de haarverf niet vanaf de haarwortel aangebracht, maar een stuk lager. Ook is het gebruikelijk om zachte kleuren te gebruiken, die het idee geven alsof de zon het haar heeft opgelicht.

Dit zijn op het moment drie hele populaire haarverftechnieken, die enigszins op elkaar lijken. Toch zijn er enkele verschillen:

Highlights worden veel nauwkeuriger in het haar aangebracht, dan het geval is bij de balayage techniek. De kapper wikkelt het haar in folies en de haarverf wordt vanaf de hoofdhuid aangebracht. Dit zorgt voor sterker gedefinieerde lokken. Het nadeel van highlights ten opzichte van balayage is dan ook

Donkerbruin haar blond verven

Donkerbruin haar blond verven

Roodbruin haarkleur

Roodbruin haarkleur

Haar kleuren rood

Haar kleuren rood

Hair Station

Hair Station

10x wat je niet wist over roodharigen - Love10BeMama

10x wat je niet wist over roodharigen – Love10BeMama

Bruin haar blond verven + tips! | Back2Beauty - YouTube

Bruin haar blond verven + tips! | Back2Beauty – YouTube

Celebs gaan voor rood... - Girlscene

Celebs gaan voor rood… – Girlscene

Bruin haar trends 10 - 10 kleuren en kapsels voor bruin haar die ...

Bruin haar trends 10 – 10 kleuren en kapsels voor bruin haar die …

Blond rood haar

Blond rood haar

Hoe verf je je eigen haar van bruin naar blond en andersom? - Goya ...

Hoe verf je je eigen haar van bruin naar blond en andersom? – Goya …

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *