Menu

Waarom heeft iedereen het over Blond Haar Roze Verven?

Waarom heeft iedereen het over Blond Haar Roze Verven? – Blond Haar Roze Verven

Als je écht wilt weten hoe de haarkleuren voor het komende seizoen eruitzien, dan moet je naar de streetstyle modes en de mode peopletjes tijdens de internationale Fashion Weeks kijken. De fashionista’s zetten in dit opzicht de trends (meer nog dan de fashion modellen die met hun carrière rekening moeten houden). Tijdens de afgelopen Fashion Weeks gaven we onze ogen dan ook goed te kost en trok ik er met mijn fotocamera opuit om de meest trendy haarkleuren voor herfst en winter 2018 2019 vast te leggen. Het is niet moeilijk om er een lijn in te ontdekken. Bekijk de haarkleur foto’s maar eens en denk met ons mee!

De haarkleur trends voor herfst winter 2018 2019 gaan er volgen ons zo uitzien:

Grazia | Het resultaat van de Schwarzkopf Reflex-Silver shampoo om ...

Grazia | Het resultaat van de Schwarzkopf Reflex-Silver shampoo om …

Blonde highlights en roze haar | Vlog #11 | diesnaloomans.nl - YouTube

Blonde highlights en roze haar | Vlog #11 | diesnaloomans.nl – YouTube

Hoe verf ik mijn haar van groen naar roze/paars/lila? - Startpagina ...

Hoe verf ik mijn haar van groen naar roze/paars/lila? – Startpagina …

ROZE HAAR?! VERVEN MISLUKT! | WERKT HET? - YouTube

ROZE HAAR?! VERVEN MISLUKT! | WERKT HET? – YouTube

Ik heb -voor het eerst in mijn leven- mijn haar geverfd!

Ik heb -voor het eerst in mijn leven- mijn haar geverfd!

6 zomerse blonde haarkleuren

6 zomerse blonde haarkleuren

Haar Groen Verven Help Ik Heb Een Groene Gloed In Mijn Haarshop Nl ...

Haar Groen Verven Help Ik Heb Een Groene Gloed In Mijn Haarshop Nl …

Grey | Rikit Hair

Grey | Rikit Hair

Doe-het-zelf: haar kleuren - Libelle

Doe-het-zelf: haar kleuren – Libelle

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *