Menu

Waarom het niet de beste tijd is voor Halflange Kapsels 2018

Waarom het niet de beste tijd is voor Halflange Kapsels 2018 – Halflange Kapsels 2018

Afvallen, op zoek gaan naar een nieuwe baan, stoppen met roken, een andere taal leren, vaker sporten en ga zo maar door. Iedereen wil in het nieuwe jaar op zijn eigen manier een beter mens worden. Daar moet je ook voor blijven gaan, maar er zijn ook makkelijkere manieren om goed voor de dag te komen en jezelf te verbeteren. Een nieuwe look is daar een goed voorbeeld van, dus dit is hét moment om een nieuws kapsel te laten aanmeten.

Verbazingwekkend Korte Kapsels 17 Krullen Chique Dames YouTube ...

Verbazingwekkend Korte Kapsels 17 Krullen Chique Dames YouTube …

Ongeacht hoeveel en wat voor soort haar je op je hoofd hebt, er is altijd wel een nieuw kapsel wat je kunt proberen. Wees vooral niet bang om het roer een keer om te gooien. Neem plaats in de kappersstoel en vraag niet om bijgeknipt te worden, maar om een nieuwe look. Wij hebben alvast vijf haarstijlen die dit jaar populair gaan worden voor je op een rijtje gezet.

Het juiste kapsel voor jouw gezicht

De beste korte kapsels voor mannen. Herenkapsels zomer 17 - B17men

De beste korte kapsels voor mannen. Herenkapsels zomer 17 – B17men

Volgens de kenners gaat dit hét kapsel van 2018 worden. Een goede fade aan de zij- en achterkant en bovenop wat meer lengte zodat je het goed naar voren kunt dragen. Peaky Blinders fans zijn waarschijnlijk al bekend met dit kapsel, want dit is ook hoe Tom Shelby zijn haar laat knippen. Een groot voordeel van de crop fade is dat hij goed werkt met verschillende haartypes en lengtes. Er dus altijd wel een variant van dit kapsel dat bij jouw gezicht en haar past. Hieronder vind je een aantal stijlen om je een idee te geven.

Trendy kapsels voor halflang haar - Libelle

Trendy kapsels voor halflang haar – Libelle

Voor wie een crop fade toch wat te heftig vindt, is er altijd nog de vertrouwde side part. Een meer traditioneel herenkapsel, maar daarom zeker niet minder stijlvol. Integendeel zelfs! Een goed gestylde side part kan altijd en is geschikt voor zo’n beetje alle situaties. Dit jaar zijn vooral de langere varianten in opkomst, dus wees niet bang om de zijkanten langer te laten groeien dan je gewend bent. Dit kapsel komt het beste tot zijn recht wanneer je hem niet te strak maakt. Kies daarom voor een mat styling product en wees niet bang om zo nu en dan je hand door je haar te halen.

Geen zin om iedere ochtend met je haar bezig te zijn? Dan is de buzz cut the way to go. De uitspraak ‘kort maar krachtig’ is op de kapsel zeker van toepassing, maar ga niet zelf met de tondeuse in de weer. Voor de perfecte buzz cut wil je namelijk dat de bovenkant net iets langer is dan de zij-en achterkant. Laat dit klusje daarom uitvoeren door je barbier. Dan weet je zeker dat je een strak en net kapsel krijgt dat je gezicht goed accentueert.

Kapsels 2018 halflang dames

Kapsels 2018 halflang dames

Een klassieker die maar blijft terugkeren. Dat heeft een goede reden, want hij is ongekend veelzijdig en er is daardoor altijd wel een pompadour die bij jouw haar en gezicht past. Vorige jaar zag je vooral de strakke variant op dit kapsel, maar in 2018 mag het allemaal wel wat losser. De wavy, textured en moderne versies van de pompadour zijn daarvan goede voorbeelden, maar ook de tijdloze Elvis-variant kun je gewoon blijven dragen dit jaar.

Als je jarenlang hebt gespaard voor een volle en vooral lange bos haar, dan begrijpen we dat je dit niet wilt laten afknippen. Gelukkig is lang haar anno 2018 een uitstekende keuze. Laat het alleen niet de strak knippen. Dit jaar zijn het namelijk vooral de lossere en ruigere herenkapsels die populair zijn. Draag het lekker los en rommel er vooral niet te veel mee.

Halflange Kapsels 17 Dames 17 Voor Korte Haarstijlen - 17 ...

Halflange Kapsels 17 Dames 17 Voor Korte Haarstijlen – 17 …


17 Voordelen van Kapsels 17 Dames | Kapsels Halflang Haar

17 Voordelen van Kapsels 17 Dames | Kapsels Halflang Haar

Lange bob kapsels 17 - YouTube

Lange bob kapsels 17 – YouTube

17 Belangrijke levenslessen Kapsels | Kapsels Halflang Haar

17 Belangrijke levenslessen Kapsels | Kapsels Halflang Haar

2018 Extreem Korte Kapsels 2018 Inside Vrouwen Mannen ...

2018 Extreem Korte Kapsels 2018 Inside Vrouwen Mannen …

Mannenkapsels winter 17: verzorg deze winter je lokken - Manify

Mannenkapsels winter 17: verzorg deze winter je lokken – Manify

Afbeeldingen lang haar 2018 - Kapselfoto's, foto's kapsels ...

Afbeeldingen lang haar 2018 – Kapselfoto's, foto's kapsels …

Afbeeldingen Halflange Kapsels Halflang Haar 17 Foto S Van Kapsel ...

Afbeeldingen Halflange Kapsels Halflang Haar 17 Foto S Van Kapsel …

Trendy kapsels halflang 2018

Trendy kapsels halflang 2018

Beste Korte Pony Kapsels 17 Chique Kapsel Halflang Laagjes Schuine ...

Beste Korte Pony Kapsels 17 Chique Kapsel Halflang Laagjes Schuine …

Kapsels laagjes halflang haar 17 - YouTube

Kapsels laagjes halflang haar 17 – YouTube

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *