Menu

Waarom praat iedereen over Tiener Kapsels Jongens?

Waarom praat iedereen over Tiener Kapsels Jongens? – Tienerkapsels Jongens

Afvallen, op zoek gaan naar een nieuwe baan, stoppen met roken, een andere taal leren, vaker sporten en ga zo maar door. Iedereen wil in het nieuwe jaar op zijn eigen manier een beter mens worden. Daar moet je ook voor blijven gaan, maar er zijn ook makkelijkere manieren om goed voor de dag te komen en jezelf te verbeteren. Een nieuwe look is daar een goed voorbeeld van, dus dit is hét moment om een nieuws kapsel te laten aanmeten.

Halflange haarsnit met weinig onderhoud voor jongens

Halflange haarsnit met weinig onderhoud voor jongens

Ongeacht hoeveel en wat voor soort haar je op je hoofd hebt, er is altijd wel een nieuw kapsel wat je kunt proberen. Wees vooral niet bang om het roer een keer om te gooien. Neem plaats in de kappersstoel en vraag niet om bijgeknipt te worden, maar om een nieuwe look. Wij hebben alvast vijf haarstijlen die dit jaar populair gaan worden voor je op een rijtje gezet.

Het juiste kapsel voor jouw gezicht

Tienerkapsels

Tienerkapsels

Volgens de kenners gaat dit hét kapsel van 2018 worden. Een goede fade aan de zij- en achterkant en bovenop wat meer lengte zodat je het goed naar voren kunt dragen. Peaky Blinders fans zijn waarschijnlijk al bekend met dit kapsel, want dit is ook hoe Tom Shelby zijn haar laat knippen. Een groot voordeel van de crop fade is dat hij goed werkt met verschillende haartypes en lengtes. Er dus altijd wel een variant van dit kapsel dat bij jouw gezicht en haar past. Hieronder vind je een aantal stijlen om je een idee te geven.

Leuke tienerkapsels

Leuke tienerkapsels

Voor wie een crop fade toch wat te heftig vindt, is er altijd nog de vertrouwde side part. Een meer traditioneel herenkapsel, maar daarom zeker niet minder stijlvol. Integendeel zelfs! Een goed gestylde side part kan altijd en is geschikt voor zo’n beetje alle situaties. Dit jaar zijn vooral de langere varianten in opkomst, dus wees niet bang om de zijkanten langer te laten groeien dan je gewend bent. Dit kapsel komt het beste tot zijn recht wanneer je hem niet te strak maakt. Kies daarom voor een mat styling product en wees niet bang om zo nu en dan je hand door je haar te halen.

Geen zin om iedere ochtend met je haar bezig te zijn? Dan is de buzz cut the way to go. De uitspraak ‘kort maar krachtig’ is op de kapsel zeker van toepassing, maar ga niet zelf met de tondeuse in de weer. Voor de perfecte buzz cut wil je namelijk dat de bovenkant net iets langer is dan de zij-en achterkant. Laat dit klusje daarom uitvoeren door je barbier. Dan weet je zeker dat je een strak en net kapsel krijgt dat je gezicht goed accentueert.

Deze 17 korte kapsels met een opgeschoren nek zijn helemaal HOT

Deze 17 korte kapsels met een opgeschoren nek zijn helemaal HOT

Een klassieker die maar blijft terugkeren. Dat heeft een goede reden, want hij is ongekend veelzijdig en er is daardoor altijd wel een pompadour die bij jouw haar en gezicht past. Vorige jaar zag je vooral de strakke variant op dit kapsel, maar in 2018 mag het allemaal wel wat losser. De wavy, textured en moderne versies van de pompadour zijn daarvan goede voorbeelden, maar ook de tijdloze Elvis-variant kun je gewoon blijven dragen dit jaar.

Als je jarenlang hebt gespaard voor een volle en vooral lange bos haar, dan begrijpen we dat je dit niet wilt laten afknippen. Gelukkig is lang haar anno 2018 een uitstekende keuze. Laat het alleen niet de strak knippen. Dit jaar zijn het namelijk vooral de lossere en ruigere herenkapsels die populair zijn. Draag het lekker los en rommel er vooral niet te veel mee.

Jongens kapsels en fashion for juniors ofwel Kids met stijl!! - B17men

Jongens kapsels en fashion for juniors ofwel Kids met stijl!! – B17men


Herenkapsels: 17 ideeën voor mid en lang haar

Herenkapsels: 17 ideeën voor mid en lang haar

25+ beste ideeën over Meisjes kapsels op Pinterest ...

25+ beste ideeën over Meisjes kapsels op Pinterest …

Lange herenkapsels inspiratie en advies • Trendheads - have a great ...

Lange herenkapsels inspiratie en advies • Trendheads – have a great …

Leuke tienerkapsels

Leuke tienerkapsels

Tienerkapsels 2016

Tienerkapsels 2016

Corte mohicano niño

Corte mohicano niño

17 Kapsels voor mannen met krullen of slag in het haar. Tips by ...

17 Kapsels voor mannen met krullen of slag in het haar. Tips by …

Kapsels meiden 9 jaar

Kapsels meiden 9 jaar

Krullen jongens

Krullen jongens

Leuke tiener kapsels

Leuke tiener kapsels

Meisjes Kapsels Lang Haar DS17 | Belbin.Info

Meisjes Kapsels Lang Haar DS17 | Belbin.Info

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *