Menu

Wat maakt Boblijn Met Laagjes zo verslavend dat je er nooit een wilt missen?

Wat maakt Boblijn Met Laagjes zo verslavend dat je er nooit een wilt missen? – Boblijn Met Laagjes

Lange bobs zijn in. Dat hebben we aan Kylie Jenner te danken. Met andere woorden: heel lang haar is uit de mode, deze winter gaan we voor wat korter haar. In dit interview geeft Randy van Rijsbergen, hair influencer en haarkleurspecialist, van Salon B een praktisch overzicht van de haartrends en kapsels voor herfst winter 2018 2019. Het interview laat zich lezen als een ultieme TRENDGIDS met de allernieuwste weetjes op haargebied. Als je je haar graag een up-to-date look meegeeft, mag je dit interview niet missen!

Vind de perfecte bob voor jou

Vind de perfecte bob voor jou

Randy van Rijsbergen: De langste haarlengte die ik op dit moment voorbij zie komen, is de long bob. Deze haarlengte valt tot ongeveer bij je sleutelbeenderen. Alle lengtes daaronder zijn een beetje achterhaald. Zo’n lange bob kun je heel mooi dragen met een hele diepe zijscheiding en dan krul je het haar over de lengte heel mooi met een krultang. Je gaat je bob dus zo stylen dat er movement in gaat komen. Daarna ga je er met een dry shampoo body in maken en het natuurlijk maken.

De mensen die al een keer een lange bob hebben gehad of een stapje verder willen, kunnen ook korter gaan, bijvoorbeeld tot je kaaklijn. Of ergens tussen je sleutelbeenderen en je kaaklijn. Ik merk hier in de salon heel erg dat de trend korter is. Meiden die nog nooit korter zijn gegaan doen het nu wel en ze vinden het fantastisch. Het komt vast en zeker door mensen als Kylie Jenner. Die hebben daar invloed op.

Laagjes kapsel 2017

Laagjes kapsel 2017

We gaan dus allemaal wat korter. En we stylen zo’n bob met een hele diepe zijscheiding. De positie van je scheiding is het hoogste punt van je wenkbrauw, links of rechts.

De lange bobs zijn bovendien allemaal op één lengte geknipt. We gaan dit seizoen dus niet voor laagjes, maar met de krultang geef je beweging aan je haar waardoor het lijkt of er lengteverschillen in je haar zitten. Zo houd je de volheid in je haar. Dit geldt trouwens ook voor de bobjes op kaaklijn. Die worden ook op één lengte geknipt zodat de volheid er echt goed in zit. We hebben het hier dus echt over een blunt cut. Het haar wordt helemaal recht afgeknipt, zonder gradaties.

Rood haar in een bob met laagjes en uitgehapte kniplijnen

Rood haar in een bob met laagjes en uitgehapte kniplijnen

Randy van Rijsbergen: Pony’s laten zich niet goed combineren met de moderne long bobs en de blunt cuts op kaaklengte, maar ze kunnen wel heel mooi zijn voor de mensen die dus echt wel voor het lange haar gaan. Daarvoor is de seventies fringe er nog wel. Die is er al een tijdje, dus dat is niets nieuws. Maar lokken en pony’s zien we in de nieuwste haartrends eigenlijk niet omdat de lengte rond je gezicht al wat kleiner is en anders wordt alles zo klein. Ook de shag met al die laagjes is helemaal weg.

Randy van Rijsbergen: Een beetje wel. We staan aan het begin van een nieuw tijdperk op haargebied. Het is niet meer per se zo dat lang haar het meest vrouwelijke is.

Randy van Rijsbergen: Niet echt, eerlijk gezegd. Commercieel gezien is kort niet in de mode. Je moet er een type voor zijn, of wat alternatiever zijn. Backstage zie je het natuurlijk maar on trend is het niet. Misschien dat het een volgende stap gaat zijn, maar misschien moet dan eerst een A-lister het doen, voordat ook anderen het aandurven. Maar ik denk dat dat nog lang gaat duren.

Zeven advies dat je moet beluisteren | Kapsels Halflang Haar

Zeven advies dat je moet beluisteren | Kapsels Halflang Haar

Wat ik wel moet zeggen, is dat iedereen hier in Nederland mega openstaat voor nieuwe dingetjes. En dat maakt het natuurlijk superleuk!

Met dank aan Randy van Rijsbergen. Randy is te vinden in Salon B, Amsterdam Centrum, www.salonb.nl @salonbnl

Klik hier voor het interview met Randy van Rijsbergen over de haarkleurtrends voor herfst winter 2018 2019

Korte boblijn in laagjes

Korte boblijn in laagjes

Door: Charlotte Mesman

Laagjes bob met pony

Laagjes bob met pony

Mooi boblijn met laagjes - YouTube

Mooi boblijn met laagjes – YouTube

Lob kapsel met laagjes

Lob kapsel met laagjes

Beste Bob Kapsel In Laagjes Moderne YouTube - Kapselstrends.me

Beste Bob Kapsel In Laagjes Moderne YouTube – Kapselstrends.me

Kapsel boblijn laagjes

Kapsel boblijn laagjes

Boblijn In Laagjes Geknipt Moderne Bob Kapsel YouTube Maxresdefault ...

Boblijn In Laagjes Geknipt Moderne Bob Kapsel YouTube Maxresdefault …

Hoe Lange Bob In Laagjes uw | Kapsels Halflang Haar

Hoe Lange Bob In Laagjes uw | Kapsels Halflang Haar

Laatste Korte Bob Kapsels Laagjes Gelaagde Met Opzij Vallende Pony ...

Laatste Korte Bob Kapsels Laagjes Gelaagde Met Opzij Vallende Pony …

Korte bob met laagjes voor volume en een pony

Korte bob met laagjes voor volume en een pony

Laagjes in je haar, het mag weer! | bol.com Stijl Magazine

Laagjes in je haar, het mag weer! | bol.com Stijl Magazine

Soft bob hairstyle | Hair in 17 | Pinterest | Laagjes kapsel, Haar ...

Soft bob hairstyle | Hair in 17 | Pinterest | Laagjes kapsel, Haar …

boblijn kapsel in laagjes Archives – ThuisKapper

boblijn kapsel in laagjes Archives – ThuisKapper

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *