Menu

Wat u moet dragen naar Herenkapsel Kort Opzij

Wat u moet dragen naar Herenkapsel Kort Opzij – Herenkapsel Kort Opzij

Ben je benieuwd naar de korte dameskapsels voor herfst winter 2018 2019? Het nieuwe seizoen brengt ons weer frisse kapselideeën. Korte kapsels blijven daarin ook deze winter een hoofdrol spelen. Steeds meer modellen zetten de schaar in hun lange haar om over te stappen naar een vlotte, korte haarcoupe. Trendystyle ging backstage bij de Fashion Weeks en fotografeerde de korte dameskapsels die we daar zagen voor je zodat je een idee hebt van de allernieuwste haartrends op dit gebied.

Als we de korte kapsels voor het nieuwe winterseizoen vergelijken met de kapsels van vorig seizoen dan zien we vooral een verschil in de styling. Voor herfst winter 2018 2019 wordt het wat langere haar bovenop vaak naar voren gedragen zodat het als een heel korte rafelige pony over het voorhoofd ligt. Slechts in een enkel geval wordt de lengte opzij gestyled in een korte lok.

Opvallend is ook dat (top)modellen als Taja Feistner of Isabella Emmack blijven vasthouden aan hun korte kapsel. Vaak zie je dat modellen (en ook niet modellen) hun korte haar op den duur toch weer lang laten groeien. Waarschijnlijk bevalt het korte haar Taja en Isabella zo goed dat deze het kort blijven dragen. Taja houdt er wél van om van kleur te veranderen. Ze ging van platinablond naar diepdonkerbruin. Dat is het voordeel van kort haar. Je kunt er qua kleur heerlijk mee experimenteren.

Op deze kapselfoto’s is de achterkant van de kapsels niet te zien. In het algemeen is ook die in laagjes geknipt, maar niet opgeschoren. Taja draagt het soms wat langer in haar nek. Door het haar ook van achteren niet al te kort te knippen, blijft het kapsel

Herenkapsel kort

Herenkapsel kort

Herenkapsels kort 2016

Herenkapsels kort 2016

Kapsels en haarverzorging: opgeschoren kapsel

Kapsels en haarverzorging: opgeschoren kapsel

Herenkapsel Met Het Haar Kort Opzij Maar Langer Bovenaan ...

Herenkapsel Met Het Haar Kort Opzij Maar Langer Bovenaan …

Half opgestoken kapsel met een opzij vallende pony

Half opgestoken kapsel met een opzij vallende pony

Herenkapsels kort krullend haar

Herenkapsels kort krullend haar

Kort herenkapsel

Kort herenkapsel

Herenkapsel met lange lok. De wind van opzij - ADVERSUS ...

Herenkapsel met lange lok. De wind van opzij – ADVERSUS …

Kort herenkapsel

Kort herenkapsel

Pin Herenkapsel Met Het Haar Kort Opzij Maar Langer ...

Pin Herenkapsel Met Het Haar Kort Opzij Maar Langer …

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *