Menu

Zeven snelle tips met betrekking tot Korte Pittige Grijze Kapsels 2018

Zeven snelle tips met betrekking tot Korte Pittige Grijze Kapsels 2018 – Korte Pittige Grijze Kapsels 2018

Volgens Goldman Sachs AM is er nog altijd voldoende reden om juist in risky assets te beleggen. Maar het belooft wel een hobbelige rit te worden, want de volatiliteit neemt toe.

Lekker kort pittig en stoer! Zijn deze korte kapsels ...

Lekker kort pittig en stoer! Zijn deze korte kapsels …

Beleggen op basis van creditcardgegevens

Beleggingsstrateeg James Ashley (foto) van Goldman Sachs AM (GSAM) heeft een tamelijk vrolijke beleggingsboodschap. Hoewel we steeds later in de cyclus verkeren én tal van politieke kwesties, zoals een mogelijke escalerende handelsoorlog, voor beursonrust kunnen zorgen, ziet Goldman Sachs AM nog altijd de beste kansen voor aandelen.

Ashley is naar Nederland gekomen om de nieuwste outlook van Goldman Sachs AM te presenteren. De titel van het rapport luidt A better balance of risk.

Ashley: “We zijn voorzichtig optimistisch over de verdere economische groei, met de nadruk op voorzichtig. We hebben inmiddels het beste wel gehad. We verwachten dat alle grote economieën volgend jaar zullen vertragen. Desondanks is de situatie nog altijd goed voor risky assets, ook al is de upside minder groot dan een jaar geleden.”

inspiratie herenkapsels voor mannen met grijs haar - B11men

inspiratie herenkapsels voor mannen met grijs haar – B11men

Stijgende rentes hoeven geen probleem te zijn voor aandelen

Volgens Ashley zijn aandelen tegenwoordig gemiddeld gewaardeerd. “Maar ten opzicht van andere assets, zoals obligaties, zijn aandelen eerder goedkoop. Als er een grote correctie komt, dan verwachten wij die in de obligatiemarkt, want op basis van de huidige economische situatie zouden rentes eigenlijk veel hoger moeten liggen.” 

Aandelen dus, en dan vooral aandelen uit de opkomende markten. Daar ligt, puur op basis van macro-economische bespiegelingen, de voorkeur van GSAM. Het is een opmerkelijke stellingname, want nu de Fed aan het hiken is geslagen, liggen de beurzen in de opkomende markten er niet al te best bij.

Veel belegers hebben in de afgelopen maanden hun beleggingen in de opkomende markten verruild voor die in de VS, hopend te profiteren van een sterke dollar en stijgende rentes.

Dun Haar Oudere Dames - Tokyoughoul Re Kousatu Netabare

Dun Haar Oudere Dames – Tokyoughoul Re Kousatu Netabare

Maar volgens Ashley kunnen een hikende Fed en stijgende aandelenkoersen in de opkomende markten prima samengaan. “In vier van de vijf keer dat de Fed de rente verhoogde, gingen aandelen opkomende markten omhoog. In drie van de vijf keer deden aandelen opkomende markten het dan beter dan die uit de volwassen landen. Als de Fed de Amerikaanse rente verhoogt omdat de economie er zo goed bij ligt, dan is dat ook goed voor veel van de opkomende markten.”

Goldman Sachs verwacht dat de volatiliteit, die begin dit jaar de kop opstak, blijft en waarschijnlijk nog iets verhevigt. Het heeft alles te maken met waar we staan in de cyclus. “In de laatste fase worden beleggers altijd wat zenuwachtiger. De angst voor recessie houdt beleggers steeds meer in de ban,” aldus Ashley. 

“De angst voor recessie houdt beleggers steeds meer in de ban”

Daarnaast wordt de volatilteit een handje geholpen door centrale bankiers die niet langer als vangnet willen dienen bij hevige beursdalingen. Het nieuwe verkrappende beleid beperkt bovendien de liquiditeit. Ook dat is volgens Ashley reden om meer volatiliteit te verwachten.

Tot ziens beursrust

Het Blijft Trendy 11 Prachtige Grijze Kapsels Lekker Pittig En Sexy ...

Het Blijft Trendy 11 Prachtige Grijze Kapsels Lekker Pittig En Sexy …

“Het is een uitdagende markt voor long only obligatiebeleggers. EMD lokale valuta en long/short-obligatiestrategieën bieden de beste kansen om in de huidige situatie nog geld te verdienen,” vertelt Ashley. 

Ashley voorspelt dat de rendementen over de komende twaalf maanden lager zullen liggen dan die over de laatste twaalf maanden. “Toen boekten alle rendementen nog winst. Dat is voorbij. Omdat alle rendementen lager zullen liggen, zullen staatsobligaties verlies opleveren. 2017 was echt een uitzonderlijk goed jaar. Dat gaan we in 2018 niet nog een keer meemaken.”

“2017 was echt een uitzonderlijk goed jaar. Dat gaan we in 2018 niet nog een keer meemaken”

Dat leidt al met al tot de volgende visie van GSAM

Trend Kort Pittig Grijs Kapsel Haar Mooi The Look I Like - kinaresor ...

Trend Kort Pittig Grijs Kapsel Haar Mooi The Look I Like – kinaresor …

Kapsels en haarverzorging: Niet meer verven, gewoon grijs haar het ...

Kapsels en haarverzorging: Niet meer verven, gewoon grijs haar het …

Grijze Korte Kapsels 2016! - Korte Kapsels

Grijze Korte Kapsels 2016! – Korte Kapsels

Mooie korte kapsels 2018

Mooie korte kapsels 2018

Modellen Voor Kort Haar Korte Kapsels Dames 11 - tricetirisad.me

Modellen Voor Kort Haar Korte Kapsels Dames 11 – tricetirisad.me

Mooi Kort Kapsel Korte Kapsels 11 Plussers 11 YouTube ...

Mooi Kort Kapsel Korte Kapsels 11 Plussers 11 YouTube …

Zilver en Trendy Grijze Kapsels = Prachtig! - Korte Kapsels

Zilver en Trendy Grijze Kapsels = Prachtig! – Korte Kapsels

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *